לאמא של פאצילוי יש הודעה!

Mr Invisibilety

New member
לאמא של פאצילוי יש הודעה!

אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! אמא סטרייט!!!!! א - מ - א ס - ט - ר - י - י - ט !-!-!-!-!-! תודה לכולם, ויום נעים! ניר.

L../images/Emo6.gifL

חחחחחח......לא אמא לא
אמא הומו גאה

SilentB

New member
משהו פה לא בסדר

אמא סטרייט זה אמא שרוצה גברים את אמא לסבית?

Mr Invisibilety

New member
בוב, אתה צודק...

אחרי שעות שסלינט בי טחן לי את החומר במוח באיציק סופסוף קלטתי שאני אמא לסבית... חעעע אני מקווה שתבינו את זה.... כי לי לקח שעות לקלוט שאמא לסבית זה בסדר.... כאילו שאני לסבית זה בסדר כי אני בן ולסבית רוצה נשים ואם אני בן אז זה בסדר שאני רוצה נקבות גררררר *אני מתפגר* לילה טוב לכולם! אני הלכתי! לאכול המבורגר! נעעעעע!

אמא שלי לסבית../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif

מעניין.... ונכן ששי פשוט יודע לטחון ת'מוח??? אני כבר התרגלתי... ולפעמים הוא מדבר כאלה שטויות. סתם שייצ'וק...לאב יו ביג בראאאאא....

אהמ אהמ ../images/Emo103.gif../images/Emo58.gif

ארבעת הבנות היתומות והמסכנות מהיום יהפכו להיות בנותיי! אבא שלכן עדיין לא יודע על זה... והוא ידע רק במשך השבוע... הוא עובד נורא קשה...
נאמ....יש התנגדות

Snow Yte

New member
אני מרגישה כמו מרקו...../images/Emo9.gif

מצאתי את אמא סוף סוף...

למעלה