לאמוש הכי מדהימה בעולם

קטנה15

New member
לאמוש הכי מדהימה בעולם ../images/Emo23.gif

אני חושבת שאתמול גיליתי את הבנאדם הכי אנושי שאי פעם פגשתי אתמול הרגשתי שאת באמת סומכת עלי והתחלת לפרוץ דרכים שלא רצית לפרוץ מעולם דיברנו כול כך הרבה ושמעתי את הקול שלך כול כך הרבה זמן שבסוף גם חלמתי עליך. אל תדאגי יהיה טוב אמא'לה שלי אני מבטיחה שלעולמים לא אעזוב אותך ולעולמים אהיה הבת שלך גם אם נריב את הריב הכי חזק שיהיה-ברגע שתצטרכי אותי אני אהיה שם 100%. אני אוהבת שאת אמא שלי וגאה שאני שלך במובן מסוים ולעולם אל תשכחי זאת ולעולם אל תשכחי שיש במרכז הארץ ילדה קטנה שמחזקת אותך מרחוק. אוהבת אותך אמא , דנידין.

לילדה היפהפייה שלייייי ../images/Emo23.gif

גם לי היה מדהים לשוחח איתך ולהכיר אותך טיפה יותר, לשמוע מה עובר עלייך ולדעת שזה שאת מספרת לי, עושה לך טוב.. אני מניחה, כי כך אני הרגשתי... השיחה איתך עשתה לי כ"כ טוב, גרמת לי להבין דברים, דברים שלא ראיתי כי אני בנקודה עיוורת כרגע... את ילדה מדהימה, תעריכי את עצמך דנה, תנסי לראות את עצמך דרך העיניים שלי.. ו ת ע ר י כ י !! אני תמיד כאן בשבילך .. תמיד מוכנה לשמוע ולייעץ.. אוהבת אותך דנה מאמי, אוהבת כ"כ !!!!! נ.ב חלמת עליי. ? חיחיחי מסכנה, את זוכרת בכלל איך אני ניראת? חחח נפגשנו נורא ממזמן.. וכמו שאמרתי לך בפון לפני כמה דקות, אנחנו חייבות להפגש שוב בקרוב, זה נהיה וירטואלי מידי !!! ל י ל ה מ ד ה י ם ע ו ל ם י פ ה !! :)

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif ../images/Emo123.gif

מזה כולם *עליזים* פה היום
תלוו לי קצת שמחת חיים.....

קטנה15

New member
אני לא אלווה לך משלי אבל....

אני לא אלווה לך משלי כי עד שהשגתי אותה יצאה נשמתי ודבקה לשוני לחכי (וואט דה פאק?!?!) אבל אני יכולה לתת לך טיפ-ת נ ס י ושוב -תנסי!-למצוא אמא אפילו וירטואלית כמו האמא הוירטואלית שלי ותראי שיש אנשים כאלה מדהימים בעולם ששווה לחיות ולראות אם יש עוד כאלו , אבל שוב מאמי-תנסי אני מזה לא מבטיחה לך שתמצאי מישהו כמוה :) בכול אופן גמני יכולה להספיק כאן נכון?
נ.ב- אמא אני לא יפה אני לא דומה לך....או לאבא (באשר הוא....) אני דומה לכלב שהיה לנו...לפני שנולדתי מסתבר כי את זאופילית *יש לציין כי הכותבת הייתה עייפה תחת בזמן כתיבת תגובה זו.

למעלה