לאמיר - הרגזת אותי.

rivkaX4

New member
לאמיר - הרגזת אותי.

and all for what? you can´t remember your children´s birthdates? that´s fine with me! but this is YOUR problem regarless of HOW MANY children you have! I have 4, and I remember EVERY LITTLE DETAIL about them, including how old they were when the first rolled-over/had teeth/began to walk etc. And my cousins with 10 and 8 children remember just the same things about thier children. So connecting the no. of children you or anyone else has to memory is........offensive to say the least. I really hope, for YOUR children, that all the things you said were one big joke. I´d hate it if MY parents would not remember my birthday or my name.... r/

רותי&ע

New member
את יודעת מה את מזכירה לי? ../images/Emo8.gif

שאני בהריון ידעתי כל הזמן איזה שבוע אני ואיזה יום בשבוע. חברה שלי היתה גם בהריון ובקושי זכרה איזה חודש היא. לה זה היה הריון שלישי. כשדיברנו על זה עם החברים אמרתי "זה לא חוכמה, אצלי זה ראשון ואצלה זה כבר השלישי". מישהי חכמה ענתה לי "את גם בשלישי תדעי כל יום".. כך שזה נראה לי עניין אישי ואני חושבת שגם לאמיר

דיאנה1

New member
אבא שלי אף פעם לא זוכרת את יום

ההולדת שלי. ואין לו ארבעה תאריכים לזכור... רק אחד... אבל הוא אבא נפלא ותומך ועוזר ותמיד שם בשבילי כשאני זקוקה לו. אז אני לא בטוחה שיש קשר. בכלל, נראה לי שאצל בעלים/אבות משהו באיזור זכירת תאריכים במוח לא ממש מתפקד... (סליחה על ההכללה, אני יודעת שיש כאלה שזה לא ככה אצלם וכל הכבוד להם). וזה לא בגלל שהם אבות/בעלים גרועים, פשוט יותר קשה להם. אנחנו צריכות להתחשב...

אמיר.

New member
איזו הכללה...

אני הוא ממונה על זכירת ימי הולדת במשפחה... אני תמיד מפתיע את רעיתי (אולי בעצם היא מעדיפה להשאר באותו גיל ???)

דיאנה1

New member
תחזור להודעה שלי ותמצא שם גם סליחה

מראש וגם כל הכבוד! אני יכולה רק להעיד שזה עניין נלמד. בעלי פעם לא זכר, והיום הוא זוכר את התאריכים שלי ושל הילדים. עדיין את התאריכים של המשפחה שלו אני צריכה להזכיר לו.

אמיר.

New member
רבקה !!! באמת !!!!!

בודאי שאני זוכר !!!!!! אבל לא פייר לפרסם פרטיו של ילד לפני שביקשתי רשות ממנו - לא ??? לא היה שם
??? מה שאני לא זוכר באמת - זה את מספר הת"ז שלהם .....

rivkaX4

New member
ת"ז even I don´t remember...

I´m a bit touchy when it comes to reactions about number of children in connection to things in life. Like, the other day, when I bragged about something that Tairi (my 16mo princess) did, and someone reacted :"I´m surprised you´re still so excited, even with the fourth child"...... so, assuming you ARE "like me" in these things - all forgivven and forgotten... r/

אמיר.

New member
סתם שאלה - למה באנגלית ?

חוץ מזה - יש דברים שמתרגלים אליהם וזה דווקא טוב. לא מתרגשים משגעונות של ילד... מזה שהוא קצת מתלכלך באוכל וכדו´.. אבל כל ילד - הוא עולם בפני עצמו.. ביחוד כשהם קטנים וכאלו ממושים... (מאחל לעצמי )

למעלה