סרטן בעיני הפרטיות ...זה נורא קל
הרשה לי להפנות אותך להגדרה אחרת מ"מתח" , כשמדובר בסרטן . סרטן יש לו מספר הגדרות , כשהגדולה החשובה והעיקרית בהם , היא = ייאוש . לאחריה באים , רצון בתת המודע למות . ואם נשאל מה הביא זאת הלום , זה בדרך כלל כעסים פנימיים , וטינה מתמשכת . אם ירצו אי פעם ( ויותר חשוב אם יצליחו ...
) לרקוח כדור פלא המעלים סרטנים מיידית . אז הכדור צריך להיות " סליחה " ... ומדובר כאן על סליחה פנימית וחיצונית כאחד . אולם לא נראה לי שחוקי הבריאה תאשר כדור כזה . כי תוצאת הכדור הזה . היא למעשה המטרה שהביאנו הלום .... יענו .... מודעות . דעת .... לא מן הסתם אכלנו מעץ הדעת ..... אבל כאן אני כבר גולשת מהנושא של הודעה זו ..... כתבת שהסרטן זו מחלה מורכבת . בעיני הציבור ה-"שפוי " אולי אתה צודק . אבל אני איני שואפת לשפיות .. חחח ... אז אגיד לך את דעתי בעיניין . הסרטן עצמו .... הוא נורא פשוט . מי שמורכב ... זה אנחנו . המערכת ממנה אנו עשויים הינה מורכבת בעינינו , כי אנו עדיין לא עמדנו על עיקרי פעולתה , טרם האנושות הרכיבה את כל הפאזל . וכשהפאזל אינו מובן , אז זה נראה מורכב . כמו הסרטן . לי הסרטן אינו מורכב , כי הלכתי לפגוש אותו . האמת שיצרתי אותו . רק כשיצרתי אותו טרם הבנתי למה . הסיפור האישי שלי , זה שלפני 7 שנים בערך , אובחנתי בסרטן סופני , בעיני הרופאים נותר לי מספר צעדים . בתוך 4 וחצי חודשים הייתי נקייה מתאים סרטניים , אך עד היום איני נקייה ממחשבות האהבה והגעגועים שלי לסרטן
שהפך לחבר טוב ביותר . על סמך הכרותי ומפגשי , אני יכולה לומר לך שגיליתי עולם הפוך מהמקובל על החברה השפוייה . הסרטן בא לעזור .... ככה זה מתחיל . הסרטן הוא למעשה תירגום של תת המודע שלנו , למען לספק לנו דרישה פנימית . תת המודע ברמה הגופנית שלו זה מכשיר שנועד לספק לנו את דרישותינו . והסרטן הינו תירגום מעוות של תת המודע . הסרטן עצמו זה הדרך של תת המודע גם לןמר לנו שנוצר כאן קצר באופן תיפקוד המערכת . סרטן זו מחלה .... ומחלה = מחל ה´ . ואחרי שהוא מחל .... אז עכשו תורנו . כתבת משפט מדהים ונכון ...... "המתח נוצר מאי הקבלה שלנו את מה שקורה לנו. אם תוכלי יותר לקבל את חייך את מי שאת את מה שאת לאט לאט תנחת עלייך שלווה. לפחות כך קרה לי." ואכן אם אגיד במשפט מה שעשיתי היה בלקבל .... אני למדתי לקבל , את עצמי , ואז את הסרטן , ואז הבנתי אותו ואז חסתי עליו , ואיך שהתחלתי לאהוב אותו ואת שהוא הביא לחיי , הוא ברח . כי אני אגיד לך מה הסרטן שונא .... חחחחחח הוא שונא אהבה וחיבוקים וכל מני כאלה ....... הוא סרטן מצחיק נורא ......... אמיר יקר , אתה מכשיר אנשים לעבוד עם מתמודדי סרטן .... בשימחה אשתף אותך בידיעותיי .... לרשותך בכל עת ...... אני