מתארת לעצמי שיש שם איפהשהוא
אבל הנה הסבר קצר... רויאל מכינים מחלבון עם אבקת סוכר, הכמויות משתנות בהתאם לגודל החלבון ולסמיכות שאת רוצה להגיע אליה... מנסיון, להתחיל עם חלק חלבון, להתחיל להוסיף אבקת סוכר, ולערבב טוב, להוסיף אבקת סוכר עד שאת מגיעה לסמיכות הרצויה. פה כבר בא קטע של נסיון...כמה סמיך זה צריך להיות...ולמה. קשה להסביר.. לאותיות צריך די סמיך למשל, זלא ינזל. בנוסף, ישנן אבקות לקניה שמחליפות את הצורך בחלבון ( אותי אישית למשל זה מגעיל, יש כאלו שלא רוצים מטעמי בריאות... ) ואז מערבבים את האבקה, עם אבקת סוכר ומים ( יש הוראות, אבל שוב...אחרי קצת נסיון מערבבים "לפי העין"... ) זמן יבוש של הרויאל הוא לפחות יממה...עם האבקות-הרבה פחות ( אני מוצאת שהתוצר הרבה פחות שביר, ומתיבש הרבה יותר מהיר. ) מקוה שעזרתי