לאמי ולחברי/ות הפורום שבת שלום

סבאאורי

New member
לאמי ולחברי/ות הפורום שבת שלום

כנראה שגורלנו הוא עצב ושמחה בערבוביה... נקווה שבעתיד הקרוב ימצא הפתרון להוציא העצב הרב מחיינו ונשבע רק נחת. לאמילי- הייתי עסוק הערב בשבילך ולכן לא השתתפתי ב"ישיבת הערב" של הפורום. והנה התוצאה.מה דעתכם?

emmy5

New member
סבאאורי ,אין מילים ...עכשיו כדאי .

להמשיך לחלום ...אני יכולה לבחור לי אחד הבתים בתוך המום היפה הזה .. לא אשכח את זה ...זה מקסים

שרה16

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

מי יתן והבוקר הזה יהיה שקט מקודמו. קמה להליכת הבוקר..(5 ק"מ). נתראה בהמשך.

emmy5

New member
בוקר טוב כולם!!!! ../images/Emo24.gif

בוקר עצוב ... מאחלת לכולם בוקר טוב ושקט ... בוקר עם כל כך הרבה זיכרונות....שלושים שנה של תקווה .. מתי באמת ,יהיה לנו קצת שקט?

בוקר טוב לכולם וגמר חתימה טובה

עצוב לי מאוד היום. כל טוב לכולם בתקווה לימים טובים

שרה16

New member
היום שאחרי...../images/Emo7.gif עם כל השמות

והגילאים. משפחות שלמות פשוט נמחקו! מזכיר ימים אפלים של פרעות ושואה... ודמות אחת מבין ההרוגים,זאב אלמוג ז"ל,שתרם כל כך הרבה למדינה... עצוב!

magy

New member
ישבתי במשרדו שעה ארוכה

והוא עודד אותי וניסה לדחוף את הבן העצלן. היה מנהל בית ספר לקציני ים כשבני הצעיר למד שם. כל הקסם והאיכות שיש , נפלו בחיקו של האיש הנפלא הזה. הבוקר צלצל הבן להגיד שמנהלו לשעבר ומשפחתו, בין הנספים ולא כפי שפורסם אתמול שזאב אלמוג - מפקד חיל הים לשעבר הוא הקרבן.

emmy5

New member
מגי../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

חבל על האיש הנפלא , כולם נפלאים במותם... הילדים הקטנים , האמאות, הסבתא על כולם ממש חבל ...אבל כמה טוב לראות אותך נכנסת אצלנו בבית. מאחלת לך שנה טובה וגמר חתימה טובה .

לייציק

New member
מגייייי ../images/Emo24.gif האם עיני רואות ../images/Emo22.gif

את מה שעיני רואות.......? עצובה אמנם הסיבה שהביאה אותך לכאן, הלב כואב על כל אדם שנהרג בצורה כל כך אכזרית ומזעזעת... אבל, בכל אופן, שמחה לראות את שמך בינינו. אנא הישארי אתנו
מאחלת לך, ולכל החברים היקרים בפורום
גמר חתימה טובה
ושתהיה לנו שנה טובה ושקטה ... להתראווווווות

לייציק

New member
ככה לא מנהלים עולם ../images/Emo4.gif ../images/Emo31.gif

מוקדש למגי
ולכל מי שחושב כמוני ...

באיה

New member
לייצ'יק, איך קלעת בדיוק

לרגשותיי. אני כועסת, מה זה כועסת.! זה מקהה אפילו את הכאב.

באיה

New member
בוקר הלא כל כך טוב לכולם

לאור כל ההלויות שיערכו היום. אני נאנחת ואין לי יותר מילים.

למעלה