לאמנון לוי - מי ישמור על המסך הזה ?

arker

New member
לאמנון לוי - מי ישמור על המסך הזה ?

שלום רב, אני עומד להציג לפניכם תופעה מקוממת ביותר של שימוש באינטרנט בצורה קשה מאוד. באתר תפוז מתנהלים דברים חמורים הפוגעים (שלא במישרין בעקבות תנאי כניסה קלים) בילדים נשים גברים וגולשים תמימים והכול על מנת ליצור כניסות אינטרנט מרובות של גולשים המוצגים בפני מפרסמים האמורים לשלם עבור הפרסום באתר. באתר תפוז יש קישור ל בלוג טי וי http://www.tapuz.co.il/blog/BlogTVPrograms.asp באתר שהוא חדשני יש פעילות ענפה ביותר בתחום של מצלמות און ליין, חובה לציין שהכניסה לאתר היא תחת רישום וקבלת סיסמה אבל הנושא פרוץ וכל אדם בכל גיל עם מעט ידע באינטרנט יכול לבצע רישום וכניסה לאתר. לצערי הובא לתשומת ליבי עם תיעוד קשה לצפייה כי באתר מתבצעים דברים שדורשים חקירה, משטרתית או של גורמים רלוונטים לנושא במהירות רבה, לא יתכן שגולשים יכולים לצפות בגולשים מצולמים באון ליין במגוון פעילויות מיניות בוטות והכול באון ליין ובחסויות מסחריות. אני מצפה ממקבלי הדואר לכנס לאתר ולצפות בקורה שם ולהגיב בהתאם. כאן אני מציין שכל מקבל הדואר הנ"ל שירצה לקבל את התיעוד המצולם ועל פי בקשתו אני אשלח את התמונות שהם קשות לצפייה וקשורות לפורנוגרפיה גם של ילדים קטינים תחת חסויות של חברות כפי שהתקבלו אצלי בדואר. הערה אישית: אין לי התנגדות אישית לנעשה בבולוג טי וי של תפוז זו מהות האינטרנט וחופש הצפייה והשידור, אבל חלה עליהם אחריות להקשיח את נושא ההתחברות למצלמות בכדיי שילדי בן ה 10 לא יחשף לנעשה באתר ללא בבקרה קשוחה. אני תקווה שדואר זה ימצא דרכו לכמה שיותר גורמים שייקחו אחריות ויפסיקו פעולה קשה זו.

למעלה