לאמץ!

נטלוש

New member
לאמץ!

שלום לכולם וגמר חתימה טובה! אני יודעת שאתם/אתן בקטע של לפני/אחרי טיפול, בזריקות, בכאב, בחששות ובתקווה. ואני אתכן מכל הלב!!!גם אני הייתי בסרט הזה, אלא שאני החלטתי אחרי סדרה של טיפולי נפל, וטילטולים בין יאוש לתקוה, שדי! מספיק להתעלל בגוף ובנפש. והיום, לאחר מאמצים לא קטנים, יש לי שני ילדים מאומצים מ-ק-ס-י-מ-י-ם! ואני חולמת על השלישי/ת... שןב, אני לא אומרת שצריך להרים ידיים ולהפסיק את הטיפולים אבל: א. מי שעשתה המון טיפולים ומרגישה שהיא על סף התמוטטות. ב. מי שרוצה להיות הורה ולא חשוב לו איך, אפשר גם במקביל. שתקום! ואתם הבעלים - אם אתם רואים שהאישה סובלת, הרימו אתם את הכפפה,הרשמו לאימוץ ב"שרות למען הילד" או בכל דרך אחרת.זה לא משנה מהיכן הילד מגיע- העיקר שהוא מגיע מהלב! הטילטולים ההורמונליים עושים שמות לגוף ולנפש (אני כבר שנים בטיפול פסיכיאטרי גם בגלל זה)- קחו את זה בחשבון. אנא, אל תהרסו את עצמכן על מזבח ההורות, או לפחות חישבו גם על האופציה הזו, אל תשללו אותה על הסף. אני מדגישה - יתכנו בעיות גם באימוץ(מה לספר לילד וכו´) אבל איפה אין בעיות? כשנגיע לגשר, נחצה אותו. אוהבת את כולכן ומאחלת בהצלחה בכל דרך שתבחרו! נטלוש

נועם@בת

New member
תודה על העידוד נטלוש

יש באמת כמה בנות שנרשמו לאימוץ במקביל. לי אישית השירות למען הילד לא רלוונטי, כי אני רוצה תינוק. אבל לנשים צעירות יותר זה בהחלט יכול להיות פתרון. שנה טובה נועם

נטלוש

New member
../images/Emo62.gif

אני שמחה שדברי מהווים עידוד. אני אימצתי 2 תינוקות (בני מספר ימים). ניתן לאמץ תינוקות עד גיל 40 ומשהו בשרות, כדאי לבדוק. שבת שלום נטלוש

עינתפ

New member
טוב, כולם יודעים שגם אנחנו אימצנו

אבל עוד משהו קטנטון להוסיף. לא צריך להנחית על הבעל את נושא האימוץ. ישנם בעלים שעדיין לא מוכנים נפשית לעניין. צריך לשקול בכובד ראש את הנושא. אצלינו זה היה להיפך, דרור הוא זה שהעלה את הנושא, אחרי 10 טיפולים, הוא החליט שאני סובלת יותר מדי. שבת שלום לכולכם. עינת

נטלוש

New member
תגובה לענתפ ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך ולבעלך! ישר כוח נטלוש

עינתפ

New member
נטלוש, תרשי לי להגיב??? ../images/Emo6.gif

אני לא חושבת שצריך כל הכבוד!. זה היה הצורך שלנו לילד דחוף, וכמה שיותר מהר. והדרך הזו היתה המהירה ביותר. אחרי 10 טיפולי IVF, זה היה ה-מצרך הנכון. זה הגיע משנינו ומי שנתן את הפוש האחרון היה בעלי. ושוב כמו שרשמתי, לא צריך ללחוץ על הבעלים אני מאמינה שזה יגיע. אנחנו לא מצטערים בכלל, להיפך אם רומניה היתה פעילה היום אולי גם היינו נוסעים להביא את אחותו של שי. אבל.... בנתיים ממשיכים הלאה לטיפול הבא, ונראה מה יגיע ראשון. בכל מקרה
. עינת

למעלה