לאן בוזיתוש נעלמההההההההההה??

לאן בוזיתוש נעלמההההההההההה??

בוזי את חסרה לי

בוזיקית

New member
מי שרוצה יכול לפנות אלי במסנג'ר

או במסרים. נמאס לי לכתוב פה. את יודעת למה. סליחה עם כולם. אני אמשיך להגיב לכם במסרים האישיים. נכון לעכשיו לא בא לי להגיב בפורום. לילה טוב.

בוזיקית

New member
צר לי שככה את מרגישה אך את תמיד

יכולה לפנות אלי במסנג'ר או במסרים. לא נראה לי שמישהו בכלל ירגיש בחסרוני, וחוץ מזה יש את המסנג'ר (למי שנתתי אותו) ולמי שלא - יש מסרים אישיים בתפוז. וחוץ מזה שום דבר אינו לנצח. אולי פעם כשיבוא לי, אם יבוא לי, אחזור לכתוב פה. בינתיים עד להודעה חדשה אין לי חשק. אני מרגישה פגועה ומיותרת. נלקחתי כמובנת מאליה ואין לי שום כוונה להמשיך ולהיות כזו. והמבין יבין.

motek89

New member
בוזיקית, אל תעלמי

גם אם קרה משהו אל תעזבי את הפורום! אל תעזבי אותנו...

מחזקת את דבריה של מותקית שלנו,

בוזי, בלעדיך רייק ... את חסרה לנו מאד מאד מאד. בבקשה חיזרי אלינו

בוזיקית

New member
נשמות יקרות אני לא עוזבת אתכם!

פשוט החלטתי לעת עתה, כשאני רותחת מזעם וכאב, לא להתבטא על גבי הפורום. יש לכן את המסנג'ר שלי ויש את המסרים של תפוז, אני לא נוטשת אתכן! יותר מדי עלבון והתעלמות ספגתי פה, ואני לא מוכנה לכך יותר. אני איתכם כל הזמן פשוט הגיע הזמן לחפש מקומות שלא יחשבו שאני מובנת מאליה ולא יתייחסו אלי בתור שקופה ו/או אויר. אני בטוחה שאני אמצא פורום כזה. חבל לי גם לעזוב אתכם ולכן אני לא עוזבת. לא לגמריי. עד שהרוחות ישככו. עד שארגע. אולי זה יקרה פעם. אולי לא. לא מצהירה שום דבר דרמטי. אני לא בנויה לצעדים כאלה. אני הולכת בשקט, למקום אחר. אין לי כוחות תמיד לתמוך ולקבל יריקה בפרצוף וכן, זה מה שאני מרגישה שקיבלתי. אין לי דרך אחרת להגדיר את זה. אני מצטערת אם זה פוגע בכן, אך גם אני בן אדם ויש לי רגשות, ואני לא מוכנה יותר שירקו לי בפרצוף. אז אתן יודעות איך להגיע אלי ואני מבטיחה לדרוש בשלומכן. אוהבת אתכן מאוד. בוזי

בוזיקיתתתתתתתת../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

כואב לי לשמוע שאת פגועה וכואבת, לא פאייר שתרגישי כך... אני מקווה שיש סיבה להתעלמות המוזרה הזו שמתרחשת כאן, יתכן ואמן שתכף נצחק כי הסיבה תישמע סתמית... א מ ן . אבל, לא רק אדם "אחד" עושה את הפורום, הפכנו משפחה קטנה ואת הלב הפועם שלו, אז נכון שיש לנו עוד דרכים אליך, אבל המימד הזה.. בלעדיך לא אותו מקום!!!! אם את מרגישה שנכון לך לקחת מרחק, כי אין בך כוחות לתמוך ואת לא מרגישה נתמכת < ואני לא מתכוונת לאדם מסויים >אז אממ.. למרות הקושי, אבין, אבל עצוב שאת נעלמת גם אם לקצת, בגלל אי הבנות....,

בוזיקית

New member
מתוקה, נוגעת ללבי הבקשה שלך...

אבל אני בטוחה שאת מבינה את הכעס והעלבון שלי. אני חייבת לקחת פסק זמן בשביל עצמי, בשביל ללקק את הפצעים ולהמשיך הלאה. אני אשמח בדיוק כמוך להתבדות ולקבל הסבר הולם להתעלמות הזאת, את יודעת של מי. ונכון אמרת - לא בן אדם אחד עושה את הפורום. ואנחנו באמת כמו משפחה קטנה שתומכת אחד בשני. אבל במשפחה הזאת הופקרתי על ידי אם המשפחה, ולמרות שהיא חיה ונושמת, ואולי דווקא בגלל זה, אני כואבת את כאב ההתעלמות בצורה חדה. ואני לא מתכוונת יותר להיות פה על תקן של ג'יזס קרייסט ולהושיע את העולם. זה למעלה מכוחותיי כרגע. אני מרגישה שזה לא נכון לי עכשיו ולא רצוי לי ופעם אחת לשם שינוי אני חושבת על עצמי, כן על עצמי תחילה, משום שאני לא רוצה להתבטא בצורה לא מכובדת ואינפנטילית, אני מעדיפה להשאיר את זה פתוח. לא אמרתי שאני עוזבת לתמיד. תקראי טוב את ההודעות שלי, זה לא מה שאני אמרתי. כרגע ואני מדגישה כרגע אין לי כל חשק להיות פה בשביל אף אחד ולהרגיש איך הזעם והעלבון ממשיכים לחלחל. עם כל האנשים שאני אוהבת הסליחה. אינני יכולה עוד. לא כרגע. טו מאצ' פור מי נאו. אנחנו בטוח נדבר ונתכתב גם בהמשך. ומי שרוצה את המסנג'ר שלי יכול לדבר איתי במסרים. אני אוהבת אתכם מכל הלב.

ואוו....../images/Emo10.gif

לא שלחתי לך מזל טוב... את צודקת. אני צריכה לבדוק את זה עם עצמי. אני מבינה את העלבון שלך. זו בטח לא סיבה לפרוש בגלל שאני עשיתי טעות. סליחה (לא מצליחה להוסיף כאן סימן של 4U אבל חשוב לי לשלוח את המכתב הזה בהקדם, אז שולחת בכל זאת).

בוזיקית

New member
נשמות יקרות אני לא עוזבת אתכם!

פשוט החלטתי לעת עתה, כשאני רותחת מזעם וכאב, לא להתבטא על גבי הפורום. יש לכן את המסנג'ר שלי ויש את המסרים של תפוז, אני לא נוטשת אתכן! יותר מדי עלבון והתעלמות ספגתי פה, ואני לא מוכנה לכך יותר. אני איתכם כל הזמן פשוט הגיע הזמן לחפש מקומות שלא יחשבו שאני מובנת מאליה ולא יתייחסו אלי בתור שקופה ו/או אויר. אני בטוחה שאני אמצא פורום כזה. חבל לי גם לעזוב אתכם ולכן אני לא עוזבת. לא לגמריי. עד שהרוחות ישככו. עד שארגע. אולי זה יקרה פעם. אולי לא. לא מצהירה שום דבר דרמטי. אני לא בנויה לצעדים כאלה. אני הולכת בשקט, למקום אחר. אין לי כוחות תמיד לתמוך ולקבל יריקה בפרצוף וכן, זה מה שאני מרגישה שקיבלתי. אין לי דרך אחרת להגדיר את זה. אני מצטערת אם זה פוגע בכן, אך גם אני בן אדם ויש לי רגשות, ואני לא מוכנה יותר שירקו לי בפרצוף. אז אתן יודעות איך להגיע אלי ואני מבטיחה לדרוש בשלומכן. אוהבת אתכן מאוד. בוזי

צ י ו ר

New member
צר לי מאד לשמוע ויחד עם זה

יכול להבין ולהזדהות בוזי יקרה. מקווה שתרגישי טוב ואין לי הרבה מילים מכיוון שאני עצמי ממוטט נפשית ורק יכול לשלוח לך חיבוק אוהב

../images/Emo10.gif אני ממש מקווה שלא נפגעת ממני

אני אומנם ממעטת להיכנס אבל מעולם לא ראיתי בך מובנת מאליה, מתנצלת מעומק הלב אם חלילה בגלל תגובה מאוחרת חשת התעלמות מצידי

למעלה