לאן גיוס

avipe

New member
גם לך שינו לתאריך הזה?

אני קיבלתי היום את התאריך הזה..... אני גם לא יודע לאן זה.. איזה פרופיל אתה? אני 97

lynx_il

New member
תשובה

אני 97 ודחיתי את הצבא בשביל לימודים כך שאני מתגייס בגיל 19.5 לפי שמועות הגיוס בתאריך שלנו הוא לשניים גבעתי , חרמ``ש

liorle1

New member
לא חרמ``ש אלא חירמ``כ - חי``ר ממוכן

זה הביטוי הנכון.

avipe

New member
תודה

עכשיו השאלה שלי היא כזאת... איך אני יודע לאיזה מהם אני הולך? ומאיפה אתה יודע שזה זה?מקורות טובים או סתם שמועות? אני לא זוכר מה סימנתי בשאלון העדפות...נראה לי את שניהם... וזהו.. אמורים לברר לי מקורות בלשכת גיוס עד יום שני..אז נדע אז יותר...

יניב10

New member
תשובה

רק בתאריך הגיוס תדע לאן אתה מיועד סופית:חרוב,נחשון,דוכיפת ושמשון נחשון נחשבת לסיירת אז אם יש לך נתונים מתאימים אולי תגיע לשם. השרות על הפנים כל הזמן בשטחים.(אם אתה מחפש אקשן שם יהיה לך). בהצלחה בכל מקרה !!!

avipe

New member
איזה נתונים?

יש לי קב``א 55 ופרופיל 97 לפי זה הם בוחרים או שיש גיבושון או משהו אחרי הגיוס...? ודרך אגב...היום כולם כול הזמן בשטחים..אפילו סיירות כמו אגוז שהיו מיועדות רק ללבנון עברו הסבה......ואני משאר שכך המצב ישאר בשנה שנתיים הקרובות... ועוד שאלה.. נניח ואני מתגייס לגבעתי או לחטיבת חי``ר אחרת...איך מגיעים לכול היחטיות?יש גיבוש במהלך הטירונות? תודה..

נחשון-עאלק סיירת-בקושי גדוד

לידעתך אחי, גדוד נחשון הוא (ואני משתדל שלא להעליב) רחוק מאוד מלהחשב כסיירת, והוא נחשב ומוכר (גם ע``י הצבא) כחי``ר קל , שעוסק בעיקר באטחה ושמירת הסדר באיו``ש ואזח``ע. טיפ מחברים שלי שמשרתים שם-אל תבקשו את זה...

avipe

New member
טעות בשמועות

לפי מקור אמין ביותר זהו תאריך זמני נוסף..רק בתחילת יוני ישלחו הצווים עם התאריכים האמיתיים...

למעלה