לאן הגענו

לאן הגענו

אני לא יודע איזה פורום יותר הזוי,זה או לסביות 40+ אבל נראה לי שנחמד פה.... שלום אני שרגא.ד ואני פליט מפורום 275,ואם מישהו יקרא לי חנון אני אדפוק לו ברכייה (למרות שאני לא יודע איך אני אמצע אתכם...וחלק מכם יכולים עליי בלי בעיות)

RichardSmith

New member
למה פליט?

נראה שאתה עדיין כותב שם. הזוי? למה הזוי? אבל בהחלט נחמד. לפעמים יותר ולפעמים פחות.

המנהלים נאצים שם אז אני פליט

חסמו אותי הרבה פעמים....זה התחיל ממשועמם1

RichardSmith

New member
../images/Emo6.gif

זאת דבקות במטרה... לא יודע איך המנהלים שם מתנהלים אבל ממש לא צריך לכנות מישהו כ-"נאצי". רק על צורת ההתבטאות הזו, אני נוטה לתמוך במנהלים...

הם נאצים על זה אין וויכוח

אין הרבה מה לדבר על זה....אבל הם שכחו שהם מנהלים את פורום הוומור אז אני יכול לייעץ שם לאנשים להתאבד כמה שרק בא לי. הידד!

"בדיחות שחורות נא להעביר לפורום הומור שחור"

איזה עומואים!! מה שווה בדיחה אם אין בה כושי, ערבוש וניצול שואה?

sagima

New member
את יודעת

אם את תעודדי אותו הוא אף פעם לא ילך, ואז אנחנו נאלץ להמשיך להקשיב להרפתקאות שלו בפורום "לסביות בגיל הבלות".

אהמ,אני קצת טרול

אני אף פעם לא עוזב פורום,רק נהפך להיות קורא סמוי לפעמים. טוב הלכתי לדוק אם באמת יש כזה פורום

אין כזה פורום

אבל יש כזה פורום http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/anashim.asp?id=563&pass=1 מי אמר שאתר תפוז לא בא לקהל הממש רחב?

RichardSmith

New member
המממ...

לפי מה אתה מניח זאת? כמה מהחברים הטובים ביותר שלי הם דובים ומכיוון שהם חיים בקנדה, כמובן שאנחנו שומרים על קשר בעיקר בזכות הרשת.

RichardSmith

New member
בהחלט

בחורות ומחשבים. (או בחורים במקרה של חנוניות או הומואים / בי)

זה עדיף ממה שיש לנו ב275

פודינג וקלטות של בארני
בעצם על מה אני מדבר בארני שולתתתתתתת

למעלה