לאן הולך מי שמת?

ירדן121

New member
לאן הולך מי שמת?

זה תעלומה. וקוראים לפורום הזה עב"מים חיזרים ותעלומות. מקווה שיש פה כמה תיאוריות.

Nirrr212

New member
לדעתי

החיים נוצרו איכשהו.. וגופנו הוא רק משמש כפונדקאי לנשמה עצמה אז כך שאני מאמין שיש עוד עולם שאליו הולכות הנשמות לכיוון פרט פונדקאי כלשהו...

ירדן121

New member
גמאני חשבתי על זה לפני כמה ימים.

יש את הרוח חיים שבגוף שלנו,נכון? אבל מה שמפיח רוח חיים בבנאדם זה לא הלב וכל המערכת של הגוף?? ? ?

AdonAsda

New member
לך לפורומים "רוחניים".

שם יספרו לך את מה שאתה רוצה לשמוע.

כריסטין

New member
ואני שוברת את המיתוס......

בזה שאחרי שמתים הכל נגמר , כמו פרח שנובל כך האדם . אין המשכיות ואין נעליים . טוב זו רק דעתי :(

HUhybrid

New member
זו ראית עולם מאוד מכניסטית

וקרה. אבל קיומן של תיאוריות מדעיתו פיזיקליות חדשות כמו תיאוריית הקוואנטים ותיארוית העל-מיתרים מעלה אפשרות, שהמות הפיזי המוכר לנו אולי רק מות מסויים אחד מבין כמה סוגים נוספים, שלא בהכרח מתרחשים מתי הוא. לדעתי האישית הנוכחית, ייתכן מצב שבו חלק מהחומר מצליח לשרוד עוד מן מה לאחר-מכן ולהמשיך "לחוות דברים". אני מתכוון ליוון מטא-פיזי יותר. ייתן אף שהוא יכול להשתלב לחומר אחר, שמהווה חלק מישות ביולוגית אחרת (הבנויה מחומצות החלבון המוכרים לנו).

Rey Mysterio13

New member
עב"מים-

משהו שברוב במקרים ניתן להסביר. לאן הולכים אחרי המוות? כנראה שאף פעם לא יידעו, אין מישהו שמת וחזר.

FRAIFY

New member
אז זהו,שכן יש אנשים שחזרו מהמוות...

במילים אחרות חוו מוות קליני... לעיתים גם ישנם כאלו אשר חוו מוות קליני של מספר שעות{הוכרזו כמתים הובלו לחדר קירור ואז שם התעוררו} המשותף לכל האנשים שחוו את אותו מוות קליני זה שהם הרגישו כי הם מתנתקים מגופם עולים כלפי מעלה,ומצליחים לראות את גופם הפיזי{המת}.. ממשיכים לעלות מעלה לכיוון השמים ושם כבר עוברים דרך תעלה וכ'ו...

למעלה