לאן הטיפול הזה מוביל, זקוקה לדעתכן

daniela21

New member
לאן הטיפול הזה מוביל, זקוקה לדעתכן

היי,
לפני כ-3 שבועות התחלתי טיפול בפרוגינובה 3 פעמים ביום,לצורך החזרת מוקפאים.
הטיפול בהתחלה "עשה את העבודה", הרירית גדלה מ-4.5 ל-7.5, כבר חשבתי שההחזרה תהיה אוטוטו. מכאן פתאום הרירית התחילה לאט לאט לרדת בעובי (לא משהו היסטרי, היום, שבועיים אחרי התוצאה היפה, היא 6.9-7) וההורמונים בדם לא עלו בצורה מספקת.
לפני שבוע עליתי ל-4 כדורים ביום ושוב היום ביצעתי אולטרה סאונד ובדיקות דם ועדיין לא נקבע מועד להחזרה, שוב אמרו לי להמשיך עם הכדורים ולחזור לבדיקות ביום ראשון. הערתי להם שאני אהיה כבר 22 יום עם הכדורים ולאן כל זה מוביל? אמרו שרופא יעשה לי את ה-US בראשון (כאילו שזה באמת משנה משהו. הטכנאיות טובות, מה כבר יתרום רופא?).
אני מרגישה שהטיפול פשוט לא משיג את המטרה ודוחפים לי עוד ועוד את הכדורים בשאיפה שמתישהו יתחולל הנס.
כל שבוע אני כבר חושבת שהנה- היום יקבעו לי תור להחזרה ויוצא שאני צריכה להמתין. אני עצבנית ונפוחה מהכדורים ומילא הייתי יודעת שזה מקדש את המטרה, אבל יש לי הרגשה שטיפול שהתחיל כל כך עקום, סופו להכשל.
מה אתן אומרות?

נטלייי

New member
גם אצלי היה תקיעה בגידול הרירית

אומנם מלכתחילה הייתי על 6 מ"מ, אבל זה עלה ל 7 רק אחרי שבועיים וחצי בערך.
אני אומנם לוקחת אסטרופם ולא ממש מכירה את הפרוגינובה, אבל נשמע שזה על אותו עיקרון.
מה שלי עזר זה שלקחתי 3 כדורים בבליעה, ואחד וגינלי, זה הדבר היחיד שהזיז משהו במערכת, שווה לנסות להציע את זה לרופא.
&nbsp
רק לא ברור לי - אם הגעת כבר ל 7.5 מ"מ אז למה לא קבעו לך החזרה כבר?

daniela21

New member
לא קבעו לי את ההחזרה

בגלל רמות ההורמונים בדם, כנראה.

נתנאלה2

New member
נראה מדשדש , השאלה אם כדאי לבזבז עוברים טובים

בחודש שכזה .
תשאלי
זה הרי לא אמור להיות כך
דווקא אצלי העדיפו לא להחזיר ולהמתין לחודש הבא
עם כל הצער, רצוי שיהיו תנאים אופטימליים.

בדיוק אותו הסיפור אצלי

אפילו ערכים ממש דומים, אני החלטתי לוותר על הטיפול במחזור הזה. לפני שבוע עברתי טיפול פיפל בפעם הראשונה עקב הירידה בעובי הרירית... חייבת לציין שאני עדיין מתאוששת מהטיפול שלמרות שבכל מקום כתוב שהוא לא רציני - שיתק אותי למשך יומיים.
אני אמורה להתחיל 4 פרוגינובה ביום המחזור אך טרם קיבלתי, אם זה עזר אעדכן אותך, אומרים שפיפל עושה פלאים, אני מאד מקווה כי אחרי זה החלטתי שאני הולכת לפונדקאות, אני מאד שלמה עם ההחלטה לעשות ילד ונוסף ולא מפריע לי שלא יצא פיזית מהגוף שלי.

למעלה