לאן הלכו הבחורות

exist

New member
לאן הלכו הבחורות../images/Emo16.gif

הבחורות שמעריכות השקעה. שאוהבות פרח ושיר שכתבת, עם נשיקה רכה. ערב רומנטי לאור נרות, מלא בתשוקה ואהבה, שלאחד מתכלאות. אז אם את לא רק נראית טוב מבחוץ, אלא גם מבפנים, ויודעת להעריך השקעה לפעמים. אני בן 23, 1.95, חטוב ושרירי, ובאותה מידה רומנטי ומתפנק. ולפני הכל מחפש לאהוב ולפנק.

הבנות כאן.. ככה זה לפחות נראה..

אבל מראה, כמה שהוא חשוב, הוא לא תמיד העיקר, למה שלא תפרט קצת על עצמך? יש הרבה דוגמאות מוצלחות ברשימת המאמרים.. שיהיה

exist

New member
זה בדיוק העניין

בד"כ בחורות לא שמות לב לזה. אצלי לפחות. וכל מה שמעניין אותן זה הגוף שלי. ואת האמת נמאס לי מזה. גם לי יש רגשות. גם אני בן אדם. לא רוצה עוד סטוצים. רוצה משהוא אמיתי עם תוכן עם רגשות.

H20

New member
ואני חשבתי...

ואני דווקא חשבתי שבנים לא שמים לב לזה

gidiup100

New member
רשמת

בפורום שמנות ויפות שיש כאן בנות שמחפשות האם יש כאן כאלו שמחפשות משהו חד פעמי?

הפורום נועד לאפשר הכרות רצינית

סטוצים אנחנו יודעות שאין בעיה למצוא בכל פינה, אז אנחנו כנראה לא הכתובת בשבילך.

ליאן.

New member
לא ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

זהו פורום למחפשי אהבה וקשר רציני בלבד!!!

ברוך המצטרף אלינו.. ../images/Emo13.gif

תציץ במאמרים, בהודעת המנהלת, תבין מה קרוה ושפוך את כל האינפורמציה עלייך ועל אשת החלומות. שיהיה

קוציני

New member
טוב,קצת על עצמי

שמי שמעון אני בן 34 ,192 ס"מ ,בחור כהה (ממוצא הודי) אני גרוש ואב לילד (שנמצא אצל אימו ) אני מנהל פרוייקט תוכנה בחברת תקשורת ואינטרנט ידועה. בחור שומר מסורת וכשרות . אני בחור אינטליגנט בעל חוש הומור שנון ומחפש אחת כזאת שאוהבת גם לצחוק ולהצחיק ואוהבת את החיים . (להתרשמות נא להציץ בקישור לדף שנמצא בכרטיס) אני מקווה שמידע זה מספיק ,בכל מקרה תמיד אפשר לבקש עוד הבהרות.

קוציני

New member
הבטתי במאמרים אחרים כאן

וקשה לי לומר שאני אופטימי או בואי נגיד ככה : אין כאן כמעט בנות.

בעיה מוכרת...

אנחנו לא שונים כאן בפורום, אנחנו שיקוף של מה שקורה באתרי ההכרויות האחרים, על כל רווקה 4 או חמישה רווקים.. אתה מוזמן להפיץ את המסר בקרב החברות ואולי חברה תביא חברה שתביא חברה ויהיו כאן יותר.. ובקשר למאמרים.. היי.. קצת אמונה בעצמך..

טלי24

New member
בתגובה ל"העלמות הבחורות"(exist)..

מה שכתבת נשמע יפה, אם התכוונת לזה אשמח אם תיצור קשר ותשאיר אימייל או טלפון(אני 24/1.65 מאזור המרכז).

למעלה