כשהיא מתעלמת מכמה מצווי בג"ץ?
Harrington Well-known member מנהל 26/8/24 #2 נכתב ע"י שמלת תחרה1: כשהיא מתעלמת מכמה מצווי בג"ץ? לחץ כדי להרחיב... מאיזה צו של בג"צ הממשלה מתעלמת (לא שאני מתנגד)?
נכתב ע"י שמלת תחרה1: כשהיא מתעלמת מכמה מצווי בג"ץ? לחץ כדי להרחיב... מאיזה צו של בג"צ הממשלה מתעלמת (לא שאני מתנגד)?
שמלת תחרה1 Well-known member 27/8/24 #3 נכתב ע"י Harrington: מאיזה צו של בג"צ הממשלה מתעלמת (לא שאני מתנגד)? לחץ כדי להרחיב... אם תרצה לראות תראה, לדוגמא עילת הסבירות
נכתב ע"י Harrington: מאיזה צו של בג"צ הממשלה מתעלמת (לא שאני מתנגד)? לחץ כדי להרחיב... אם תרצה לראות תראה, לדוגמא עילת הסבירות
Harrington Well-known member מנהל 27/8/24 #6 נכתב ע"י שמלת תחרה1: אם תרצה לראות תראה, לדוגמא עילת הסבירות לחץ כדי להרחיב... היכן וכיצד הממשלה מתעלמת מהכרעת ביהמ"ש בעניין זה (היא כלל לא יכולה להתעלם. פסה"ד לא היה מכוון אליה)?
נכתב ע"י שמלת תחרה1: אם תרצה לראות תראה, לדוגמא עילת הסבירות לחץ כדי להרחיב... היכן וכיצד הממשלה מתעלמת מהכרעת ביהמ"ש בעניין זה (היא כלל לא יכולה להתעלם. פסה"ד לא היה מכוון אליה)?
אבי בן 1231 Well-known member 27/8/24 #4 נכתב ע"י Harrington: מאיזה צו של בג"צ הממשלה מתעלמת (לא שאני מתנגד)? לחץ כדי להרחיב... הגיע הזמן לבטל את הבג"צ הנוכחי ולהקים בג"צ חדש!!
נכתב ע"י Harrington: מאיזה צו של בג"צ הממשלה מתעלמת (לא שאני מתנגד)? לחץ כדי להרחיב... הגיע הזמן לבטל את הבג"צ הנוכחי ולהקים בג"צ חדש!!
שמלת תחרה1 Well-known member 27/8/24 #5 נכתב ע"י אבי בן 1231: הגיע הזמן לבטל את הבג"צ הנוכחי ולהקים בג"צ חדש!! לחץ כדי להרחיב... הגיע הזמן להרבה שינויים. אף אחד לא יוזם
נכתב ע"י אבי בן 1231: הגיע הזמן לבטל את הבג"צ הנוכחי ולהקים בג"צ חדש!! לחץ כדי להרחיב... הגיע הזמן להרבה שינויים. אף אחד לא יוזם
Harrington Well-known member מנהל 27/8/24 #7 נכתב ע"י אבי בן 1231: הגיע הזמן לבטל את הבג"צ הנוכחי ולהקים בג"צ חדש!! לחץ כדי להרחיב... בס"ה צריך לבצע כמה רפורמות במערכת. הבעיה זה שלא עושים את זה. אולי אחרי המלחמה הימין/המחנה הלאומי ירגיש מספיק יציב בנעליו לקדם ולגמור עם זה סוף סוף.
נכתב ע"י אבי בן 1231: הגיע הזמן לבטל את הבג"צ הנוכחי ולהקים בג"צ חדש!! לחץ כדי להרחיב... בס"ה צריך לבצע כמה רפורמות במערכת. הבעיה זה שלא עושים את זה. אולי אחרי המלחמה הימין/המחנה הלאומי ירגיש מספיק יציב בנעליו לקדם ולגמור עם זה סוף סוף.