לאן ואיך ממשיכים מכאן?

לאן ואיך ממשיכים מכאן?

שלום לנוכחים. מתנצל מראש אם הכתיבה לא תהיה רהוטה, הדבר גם כך קשה לי.

אני בסוף שנות ה- 30, נשוי מזה 15 שנה ואב לשלושה. לפני כמה זמן התחוור לי כי אישתי מנהלת מזה זמן התכתבות עם גבר אחר שהכירה דרך הפייסבוק.
המצב נכון להיום הוא שההתכתבות ממשיכה וכיום אני גם מודע לתוכנה (היא אינה יודעת על כך). נוסף על כך ידועה לי זהותו של השותף להתכתבות וממה שהבנתי עד כה, הוא יזם את כל זה.

לא פתחתי זאת מולה כי אינני יודע אם זה הדבר הנכון לעשות. כל העסק מדיר שינה מעיניי וכמובן שלא תורם למצב הרוח, בלשון המעטה.

מה עושים עכשיו? איך מתמודדים? ומה לגבי אותו שותף? האם להראות לו שאני יודע?

מקווה שהגעתי למקום הנכון וגם אם לא, הייתי חייב לפרוק.

A לוןA

New member
חסרים פרטים כדי לתת תשובה עגולה

מה אופי ההתכתבות? רומנטי? מיני? חברי?
האם זה אך ורק התכתבות או שאתה חושד שיש מעבר?
מה המצב בינכם?
לאן ההתכתבות הזו הולכת (אם בכלל)?
מה הקשר שלך לאותו שותף?
&nbsp
בכל מקרה אתה נשמע נסער ומרגיש שאתה חש תחושה של שבר- עצה ראשונה- אל תפעל בפזיזות וכלכל צעדיך בתבונה ובהגיון (ולא כתוצאה מרגש זה או אחר)

ממה שראיתי

דבר קיבלו די מהר אופי מיני ונראה לי שיש שם מהכל.
כרגע זו התכתבות אבל אולי יש גם מעבר, אני עוד בודק את זה.
אין לי היכרות איתו, אבל אני יודע במי המדובר (גיליתי).

וברור שזה מכניס למערבולת של תחושות.

1precious1

New member
עשרים הסנט שלי

לא מחייב, דעתי בלבד.
א) אל תפתח את זה מולו, תפתח את זה מולה. אתה נשוי לה וחי איתה ואמור לחיות איתה אני מקווה גם אחרי שיקרה מה שיקרה אחרי המשבר שעומד לחול עליך.
ב) תחשוב לעצמך מה אתה רוצה, ולא פחות חשוב תעריך מה היא רוצה? האם אחרי ואם שתציף את זה, עדיין יהיה לשניכם רצון משותף ואמיתי איכשהו "לגשר על זה" ולהמשיך ביחד את החיים שלכם דבר ראשון.
ג) זה לא מנחם אני יודע, אבל אתם לא הראשונים ולא האחרונים שמגיעים למקום הזה בשלהי שנול השלושים, אחרי 15 שנות נישואין. אז תרגיש "נח" שאתם חלק מהסטטיסטיקה וקח את זה פחות אישית.
ד) קח את זה פחות אישית (כפול שתיים), זה שאישתך נמצאת איפה שהיא נמצאת זה לאו דוקא, או לא רק בגללך או באשמתך, אלא משהו שנבע ונובע מהרופי שלה והצרכים שלה וזה שמישהו חיזר אחריה ולחץ כנראה על הכפתורים הנכונים.

בקיצור, לדעתי, אתה מחד לא יכול להשאיר את זה ככה כי זה יאכל אותך ויכלה אותך. ומצד שני זה באמת תלוי איפה אתה רואה את עצמך ואת אישתך בעוד 10 שנים. מה יותר חשוב לכם, לשניכם, בראיה היותר כוללת.

בהצלחה.

למעלה