לאן חננות יוצאות בימי חמישי עד שבת? חוץ מבתי קפה ו"מסיבות" בית?
P PrayingFuckingMantis New member 16/12/05 #1 לאן חננות יוצאות בימי חמישי עד שבת? חוץ מבתי קפה ו"מסיבות" בית?
T the last anigma New member 18/12/05 #40 והנה עוד מבזק חדשות חנונים נשארים חנונים גם אחרי התיכון... ובאוניברסיטה לא לומדים בשישי
S so be it New member 16/12/05 #7 תלוי כשיש מישהו, מי רוצה לצאת מהבית?! כשאין... אז בעיקר באמת בתי קפה, חברים אחרים, ים (כשלא קר). לפעמים מסיבות: נטאשה, לול (מסביבות רוק פעם ב...) והופעות, ממש מדי פעם, ואז או בקיוג'ה או במוזה או בת"א... ואם מתכננים מראש, אז לסוע למישהו רחוק, לפגוש אנשים אחרים...
תלוי כשיש מישהו, מי רוצה לצאת מהבית?! כשאין... אז בעיקר באמת בתי קפה, חברים אחרים, ים (כשלא קר). לפעמים מסיבות: נטאשה, לול (מסביבות רוק פעם ב...) והופעות, ממש מדי פעם, ואז או בקיוג'ה או במוזה או בת"א... ואם מתכננים מראש, אז לסוע למישהו רחוק, לפגוש אנשים אחרים...
D dark side of the niv New member 17/12/05 #14 יש לנו פאב שכונתי לימי החול בשבוע הגוזניק למי שמכיר.... ובסופשבוע יש הופעות ומסיבות בכל מיניי מקומות, תל אביב דה ביג סיטי אבל...מסיבות בית זה עדיין הכי כיף בעולם....עם החברים הקרובים שלי... ואני זוכה לזה רק פעם בשבועיים לצערי...אני סוגר שבתות במכינה שלי פעם בשבועיים
יש לנו פאב שכונתי לימי החול בשבוע הגוזניק למי שמכיר.... ובסופשבוע יש הופעות ומסיבות בכל מיניי מקומות, תל אביב דה ביג סיטי אבל...מסיבות בית זה עדיין הכי כיף בעולם....עם החברים הקרובים שלי... ואני זוכה לזה רק פעם בשבועיים לצערי...אני סוגר שבתות במכינה שלי פעם בשבועיים
D dark side of the niv New member 17/12/05 #23 טנקס ../images/Emo13.gif לפי שלום חנוך, או לפי Withering (להקת מטאל פינית)?
S soulz New member 18/12/05 #33 לפי הפינים כמובן... כמה שאני גאה שיש מעט דם פיני זורם בעורקיי...כל כך הרבה להקות אדירות הגיעו משם...