לאן יכול להגיע סכסוך בין עובדים

לאן יכול להגיע סכסוך בין עובדים

נתקלתי בכתבה הזאת ודיי נחרדתי. אם נוצר מצב שבגלל סכסוך מרעילים אוכל לעובדת, תרחיש בו יבוצע דבר דומה ללקוחות "מעצבנים" נשמע דיי הגיוני.

במקרה... זה סניף שיוצא לי לבקר בו לא מעט ורק אתמול רכשתי בו משקה, והתרשמתי עד כה מהאדיבות והיעילות של העובדים, ואני מודה שאחרי הסיפור הזה יהיה לי קשה לחזור למקום, למרות שסביר להניח שהעובד כבר אינו נמנה על צוות הסניף.

עוד דבר שזעזע אותי היה ה"נימוק" שלו, לפיו הדבר נעשה בתום לב. מישהו יכול להסביר לי איך מסיר שומנים יכול להגיע לסלט ללא כוונת זדון?!

אמנם לא הגבתם

אבל לי יצא לשוחח עם אחמ"שית בארומה בסניף אחר לא רחוק (מסתבר שזה לא קרה בסניף שחשבתי), שמכירה את העובדים וסיפרה שהדבר הזה היה חלק מ"בדיחה" ומסיפור לא קצר במהלכו שני העובדים נהגו לבצע דברים כאלו אחד לשנייה עד שאחד מהם "קצת הגזים". זה עדיין נשמע לי מעוות, מההתחלה ועד הסוף והייתי מצפה שמנהלים יעורבו בנושא בשלב מוקדם. נניח שמישהו מהעובדים היה מתבלבל ומגיש את המנה שהוכנה "בצחוק" לעובדת ללקוח?

המקרה הזכיר לי סיפור מהפאסט פוד, שמישהו שעבד איתי חשב שיהיה נורא מצחיק להוסיף לי חריף למנה שאכלתי, רק שהטמבל לא היה מודע לכך שאני דווקא חובבת חריף, ומסתבר שזה הלך לא רע עם אותה מנה שביקשתי. העובדה שאכלתי הכל, הודיתי לו ובפעמים הבאות ביקשתי תוספת חריף מיוזמתי, לא מנעה ממנו לספר לעובדים האחרים איך הוא "סידר אותי" וטען שנחנקתי וכל מיני שטויות. באותה מידה הוא היה יכול לא לעשות את זה ולהמציא...

למעלה