לאן כדאי לשלוח חבילה, לכתובת באטסי או בפייפל?

P E T E K

New member
לאן כדאי לשלוח חבילה, לכתובת באטסי או בפייפל?

לכולנו היתה הבעיה הזו ועוד תהיה בעתיד שהכתובת של הלקוח באטסי שונה מזו שבפייפל. וכן, כדאי לשלוח מייל/קונבו ללקוח לוודא מה היא הכתובת הנכונה. הבעיה היא שיש לקוחות שלא חוזרים אלייך בתשובה והמשלוח מתעכב. לאן עדיף לשלוח לכתובת שבאטסי או לכתובת שבפייפל? אני שואלת את זה כי אני חושבת שאם שולחים לכתובת שבפייפל אז יש לך המוכר איזשהי "עמדת כוח" מול הלקוח כי האחריות היתה עליו להודיע אם הכתובת שלו שונה מזו שבפייפל. אני טועה? רוב הלקוחות לא קוראים את הפוליסי של החנות בעת הקניה, לכן מעניין אותי לדעת מה יותר נכון לעשות במקרים האלה.

Lir20031

New member
לאטסי

כשעושים קניה צריך להכניס את הכתובת באופן ידני. בפייפאל זה קבוע, אז גם אם מישהו עבר דירה , זה לא מתעדכן כשהם עושים קניה. לא היתה לי אף פעם בעיה עם זה ואף פעם לא השוויתי כתובות עם פייפאל. אין לי זמן לזה.

P E T E K

New member
היו לי כמה מקרים שהתשובה היתה לכתובת שבפייפל

מממ... כנראה שאני אקח את הסיכון ואעשה כמו שאת מציעה ולקוות לטוב.

Lir20031

New member
סביר ששתיהן היו טובות, והם חשבו קצת והחליטו

שפייפאל יותר נוח במקרה הספציפי- בדרך כלל זה יהיה לכתובת הורים או משהו כזה. אין לך מה לדאוג, כי כשעושים קניה חייבים להכניס כתובת. עשית קניות באטסי , נכון?

P E T E K

New member
עשיתי קניה אחת או שתיים רק לאחרונה

מה שקרה שאלה באמת בנות קולג' שכרטיס האשראי הוא של ההורים ולכן שלחו אותי לכתובת בפייפל
לגבי הפוליסי, אני רואה שיש הרבה חנויות שדווקא כותבות שהמשלוח הוא לכתובת בפייפל בלבד. אולי יש מידע באטסי ומה המדיניות שלהם לגבי זה? לא הצלחתי למצא...

milshake

New member
אני גם הולך על אטצי

אני בספק שיש לנו איזשהי עמדה בפאיפל למכירות אטצי (בניגוד למכירות EBAY למשל). אני מעדיף ללכת על הכתובת האחרונה שהלקוח הקליד לפני שהוא ביצע את ההזמנה בתור כתובת למשלוח.

no wonder1

New member
לאטסי - הכי חשוב זה שזה יהיה בפולסי שלך

אני שולחת לאטסי וזה כתוב בפולסי כך שאם יש בעיה אני מרגישה יותר מוגנת (יש לקוחות שקוראים את זה)

Schickimickis

New member
היתרון בלשלוח לכתובת פאי פאל

היא שאם יש דיספיוט, פאי פאל עומדים לצידך אם שלחת לכתובת שרשומה אצלהם. (ונדמה לי שלמכורים אמריקאים יש גם אופציה של שליחה דרך פאיפאל ואז הם בכלל במצב טוב) אם כי בכל הנוגע לביטוח שפאי פאל נותנים למוכרים ישראלים לעומת אמריקאים, אני ממש לא בטוחה שזה נכון גם לגבינו. כי כבר היו מקרים שפורסמו פה בקומונה שמוכרים אמריקאים מקבלים ביטוח רב בהרבה מפאי פאל לעומתנו. הבעיה היא, שגם אם פאיפאל יצדדו בך בדיספיוט זה עדיין לא אומר שלא תקבלי שלילי באטסי לא מצאתי פתרון לעניין... אבל אני מאמינה שלירון צודקת שברב המקרים הסיכוי שכתובת האטסי תהיה מעודכנת לעומת כתובת פאי פאל גבוהה... שוב גם לי היו מקרים שבכז ביקשו שאני אשלח לכתובת בפאי פאל... אין לי למעשה פתרון לעניין

למעלה