לאן כולם נעלמו? עצוב וקר פה לבד|מטר

lile0

New member
שלום לכולם ../images/Emo24.gif

מה שלומך? איך מרגישה? שמתי לב שכולם כאן, פשוט אף אחד לא כותב כלום..וברגע שמישהו כותב הודעה כולם מיד מגיבים, מודה באשמה, גם אני נכנסת לכאן די הרבה פעמים ביום ואם אף אחד לא כותב כלום אני עוברת הלאה. בכל מקרה-לילה טוב וחמים לכולם!

la orejita

New member
אצלי הכל בסדר...

היום כבר לא מתים מאהבה..:) אני בתקופת התאוששות -תודה!! ואי היה עכשיו ברק והטלוויזיה שלי מתה! זה כנראה אומר שאני צריכה ללמוד ולהפסיק להעסיק את עצמי איתה..

lile0

New member
לא נורא, ממילא אין מה לראות...../images/Emo8.gif

אם יהיה משהו, אני אעדכן אותך...

YulaShpil

New member
אפשר גם בלי ../images/Emo44.gif

אני חיה ככה כבר כמעט שנה... יש מעט מאוד דברים טובים בטלוויזיה, שעליהם אני מצטערת לפעמים שאין לי...

glitter8

New member
יש לי טלויזיה בשבילך!!

תקועה בארון במצב מעולה את מוזמנת לגאול אותי ממנה כמובן יש גם טלויזיה פעילה בסלון שאתמול בצהריים שידרה לי איש נחמד עם גיטרה ששר על סתיו מסוכן חבל להפסיד דברים כאלה.

la orejita

New member
אני יודעת שאפשר בלי טלוויזיה..

אני רק לא נכללת בקרב האנשים שיכולים בלעדיה. :) טוב - ענבל ! תודה רבה אבל אני נאלצת לומר לך שהטלוויזיה תשאר אצלך בארון, היום בבוקר קמתי והטלוויזיות פעלו, כבדרך נס! לפי מה שהבנתי זה פגע בקולטים מעל הבניין ועכשיו הכל בסדר!! אתם לא יודעים איזה לילה עבר עליי, אני גרה בפנטהאוז בקומה 9, חשבתי שאתמול יהיה סופי, הם ממש נכנסו לי לבית , מדיי פעם יצאתי לסלון לבדוק שאין חור באמצע. בכל מקרה , סוף טוב הכל טוב (כמו בפינוקיו). אמשיך בלימודיי ותודה לכם! המשך יום מהנה!

למעלה