לאן כולם נעלמו? לי לפחות יש תירוץ!(אין לי חיים! וזמןןןן לאינטרנט)! אני דורשת להראות נוכחות
ה המשינאית New member 8/12/06 #1 לאן כולם נעלמו?../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif לי לפחות יש תירוץ!(אין לי חיים! וזמןןןן לאינטרנט )! אני דורשת להראות נוכחות
לאן כולם נעלמו?../images/Emo3.gif../images/Emo205.gif לי לפחות יש תירוץ!(אין לי חיים! וזמןןןן לאינטרנט )! אני דורשת להראות נוכחות
B BurningUp10 New member 10/12/06 #3 אני פה ! בערך אני כמובן בנתיים! בצבא אז לא יותר מדי יוצא לי להיות פה
מ מתנות New member 13/12/06 #4 כאן... ../images/Emo127.gif דנה לא יצאה מהמערכת שלי כבר שבועיים בערך. התמכרתי.
ר רותם השמיינה New member 25/12/06 #7 שלום לך המ.. מי את? עד כמה שזכור לי, זו הפעם הראשונה שאני רואה את שמך פה בפורום (וסליחה אם אני טועה ) אז סתם רציתי לדעת מי את..
שלום לך המ.. מי את? עד כמה שזכור לי, זו הפעם הראשונה שאני רואה את שמך פה בפורום (וסליחה אם אני טועה ) אז סתם רציתי לדעת מי את..
ה הרוקיסטית New member 25/12/06 #8 שלום גם לך! אני סיון אני פה כמה חודשים. הייתי בשם דג י ת אבל החלטתי להחליף אותו לפני כחודש