לאן כולם נעלמו!?!?

21profile

New member
לאן כולם נעלמו!?!?

דווקא בסופ"ש בדרך כלל יש יותר הודעות, והפורום מתעורר... מה קרה הפעם?!?? יאללה- שכל אחד ייכתוב איך עבר עליו השבוע, איך עבר הסופשבוע, דברים מיוחדים, משהו... עלי עבר שבוע סטנדרטי, שנע בין עבודה לבין השלמת שעות שינה מחודש פברואר הקשה והמתיש שעבר עלי...החודש הזה התחיל ממש טוב (המופע בתמונע והידיעה על הגעתו של רוג'ר ווטרס לארץ) ואני מקווה שהוא ימשיך כפי שהתחיל. אוהבת חן

אז ככה

אני משתתף היום בתחרות קרטה מצ"ב הקובץ וכולי בחששות אבל יהיה טוב

ADVAM4

New member
בהצלחה אודי../images/Emo47.gif

אמממ בשבוע שלי היה המון לחץ.. אני מארגת את הפורים בבית הספר שלי.. אז.. נממ.. קצת לחץ.. ועשיתי חולצה שכתוב עליי מקדימה "יש לי סיבות אישיות" ומאחורה" להיות אחת שכזאת" ואני אלך איתה מחר[= למה אתה מתחפשים?!

לא נורא. יעבור../images/Emo9.gif

וכל הכבוד

הנני כאן!

לא נעלמתי לשום מקום, פשוט היה לי קצת לחץ בחודש האחרון... אז השבוע האחרון היה די מגעיל ונוסף לכל הצרות שנפלו עליי גם קיבלתי יום ביציאה על משהו שלא היה בכלל באשמתי וזה היה די מעצבן. אבל לא נורא כל עוד יש לנו את בתי לא נפסיק לשמוח!!!!!!

היה לי שבוע יחסית טוב../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

הסופ"ש היה מעולה
אתמול היה קרנבל כזה בבי"ס- היה ממש כיף, הביאו כל מיני דברים מגניבים לבי"ס כמו אומגה, השור הזועם, קיר טיפוס וכו'... הייתה הופעה של כתות יב' והיה ממש מצחיק
היו תחפושות מגניבות לאללה (קניבלים
, אליעזר והגזר
, מצעד הגאווה) אני לא התחפשתי- כי אני שונאת. אבל הבטחתי לעצמי שאני אתחפש שנה הבאה
וב- 22:00 אתמול היתה מסיבה- היה קצת יבש, אבל היה נחמד

שבוע טוב לכולם

השבת עברה מעולה- באמת, אין תלונות... חוץ משחבל לי שהיא עוד שניה נגמרת. גיא זהר התארח בתוכניתם של טל ברמן ואביעד קיסוס השבוע ואמר שהוא פותח את עיניו כל בוקר ומודה למי שזה לא יהיה שהוא מתעורר לעוד יום, אז זה נראה לי משהו שאולי יעזור להעביר את הימים של השבוע יותר בכייף. מקווה שכולכם בריאים ומאושרים. אודי- איך היה? ספר לנו!!! שיהיה שבוע נפלא לכולם ואל תשכחו לכתוב פה מדי פעם שבוע טוב לכולם יעל

Dr Gonzo 310

New member
רוג'ר המשיח

אין סםק שההתרגשות לקראת רוג'ר גדולה. מי היה מאימין נזכה לראות את זיו פניו בחיינו ועוד בארץ הקודש! אין ספק שביחד עם דפש מוד זה יהיה קיץ מעולה.

21profile

New member
אני ממש מסכימה איתך!!!!

כשהתקשרתי להזמין כרטיסים ואמרתי :"כבר יש כרטיסים לרוג'ר ווטרס?" הרגשתי כאילו אני מסתלבטת על מישהו חחח...כאילו חיה בסרט... פשוט לא האמנתי שאני אזכה לשאול את המשפט הזה בעברית!!! קיצור- אני מאוד מתרגשת מזה חח חן

Dr Gonzo 310

New member
אולי בשנה הבאה

אולי בשנה הבאה נזמין כרטיס למקרטני מארח את דילן בסינרמה :)

למעלה