לאן להעביר את הבלוג ?

seymore butts

New member
לאן להעביר את הבלוג ?

שאלה לכל הבלוגרים - נניח שהיה נשבר לכם מלמצוא את עצמכם מתוסכלים מול מערכת הבלוגים של תפוז, במיוחד לאחר השינויים האחרונים לרעה. לאן הייתם שוקלים להעביר את הבלוג שלכם? קחו בחשבון אפשרויות חשיפה משופרות, תמיכה של הבלוג באפשרויות העשרה כמו הכנסת תמונות וקליפים של וידאו. מה דעתכם על קפה "דה מארקר"? ועל "ישארבלוג" ? בלוגיה שהאתר שלה בחו"ל אולי ?

wranger

New member
לאן להעביר את השאלה?

המונח "בלוגיה" מתייחס למערכת הבלוגים של תפוז. כנ"ל לגבי הפורום הזה. אז דיון בנושא השינויים האחרונים, אם לטובה או לרעה - מצוין. דיון בנושא עזיבת הבלוגיה, כן או לא - סבבה. אבל דיון בנושא לאן להעביר? לא טוב. יש פורום שכן, בשם פורום בלוגים (קישור משמאל), ששם מדברים על בלוגים במובן הרחב יותר - השוואות בין מערכות בלוגים שונות וכו'. לדעתי יש גם שוני באופי הגולשים בפורום הזה ובפורום השכן - אני מניח שכאן רוב הגולשים הם מהבלוגיה, ולפיכך פחות מכירים מערכות בלוגים אחרות, ואילו שם הגולשים הם פחות מתפוז ויותר ממערכות אחרות. רק הנחה, אני לא לגמרי בטוח בזה. מזמן לא ביקרתי שם, אני מודה. בקיצור, לדעתי כדאי לך להעביר את הדיון הזה לשם.

טל לוין

New member
אני מסכימה

אני לא מוחקת את השאלה כי אני חושבת שצריך לאפשר את מירב חופש הביטוי, מאידך פתיחת דיון שנושאו - 'איך לעזוב את תפוז' לא נראית לי מתאימה. אני גם רוצה לומר, בסוגריים או שלא, שההנחה כאילו בבלוגיות אחרות יש פחות תקלות היא מאוד לא מדויקת. כאמור - פורום בלוגים נראה לי מקום מתאים יותר, או אפילו פתיחת דיון בבלוג הפרטי שלך.

seymore butts

New member
לא מדובר על תקלות

מדובר על אטימות הנהלת מערכת הבלוגים, אשר ביצעה שינויים למורת רוחם של רובם המכריע של הבלוגרים, ואינה מסוגלת להודות בטעותה.

טל לוין

New member
אני חושבת שהשרשור למטה

מעיד לגמרי אחרת. אני מציעה לקרוא לפני שקובעים כאלו דברים.

למעלה