לאן לצאת עם ידידה?

האירוס

New member
בוקר של כייף ../images/Emo53.gif

אשמח לקבל רעיונות לבוקר של כייף עם הבעל - מתוכנן למחר, לפי התחזית עדיין חם. מהבוקר עד שעה שלוש או ארבע. פתוחים להצעות. נ.ב. לא אוהבים מסז'ים. תודה מראש לעונים.

שלחתי לך ../images/Emo30.gif עם הצעה מיוחדת לימים חמים

תהנו- גידי

בהנחה שיהיו לכם ימי כייף נוספים

תוכלו להתפנן בהרצאות בבית התפוצות לערוך טיול עירוני הצגה יומית מוזיאונים ואפילו יום טיול בשורת הטאגליינס תמצאי רעיונות למשל: טיול בקיסריה במוזיאוני ראלי או בעיר העתיקה בימים חמים שכאלו ניתן לשלב ברחצה בחוף הים המהמם . הכניסי למועדפים את האתר שבקישור תוכלי לקבל השראה ורעיונות

האירוס

New member
../images/Emo51.gif שוקולד אגוזים.

האתר נכנס לרשימת המועדפים. יש בו רעיונות מצוינים גם לבילוי עם ילדים.

לחלוחון

New member
לאן לצאת עם ידידה?

יש לי ידידה טובה שהזמינה אותי לצאת לאנשהו. עכשיו אני רק צריך להחליט לאן ,חשבתי ללכת לבר אבל אני ינהג ולא יודע אם השיחה תקלוח. אפשרות נוספת זה ביליארד או סרט. מישהו יכול להציע לי מקום נחמד באזור תל-אביב, רחובות ,ראשון? תודה!

לי יש הצעה אחרת ../images/Emo215.gif

עזוב סרט או בילארד ....זה מצ'עמם....מה דעתך לשלב מוזיקה קצבית ואוכל טוב ...?
ערב לטיני מתקיים מדי יום רביעי בבר של Messa. במסגרתו יופיע ההרכב הלטיני של איטלו גונזלס (שהופיע עם דיוויד ברוזה ופאבלו רוזנברג) עם מוזיקה קובנית קלאסית ומקצבי בולרו וצ'ה-צ'ה-צ'ה. הכניסה חופשית! ההרכב יבצע Cover-ים לשירים המוכרים והאהובים של ה-Buena Vista Social Club וזמרי העבר הלטיניים הענקיים. הכניסה חופשית! האוכל שם מעולה המחירים ליד הבר שפויים . ועוד הצעה...... באיזור התעשיה של ראשון בין הרחובת משה בקר - ברשבסקי, יש מתחם גדול של פאבים מסעדות ומקומות בילוי מתאימים גם נסה את הסוהו למשל. מקום מדליק של כל היפים והיפות באיזור .הישיבה על ספות עם תאורה רכה ומוזיקת רכה נעימה . תבלו

לחלוחון

New member
צ'ה צ'ה קצת לא בשבילנו

כולה שנינו לפני גיוס. חיפשתי מקום קצת יותר מסתם לשבת

../images/Emo6.gif

צוחקת..... מז'תומרת? ...דווקא המוזיקה הקיצבית והמשגעת הזו הכי מתאימה בעיקר לצעירים, עליה בנויה הסלסה וכו'.... אבל אם אתה בענין של לשבת ולדבר האופציה השנייה של סוהו תתאים לך יותר דרך אגב בחוף הים של ראשל"צ יש כמה מקומות חביבים כגון קפה מצדה , רחש הגלים והאויר חינם.....

למעלה