לאן מכאן ?

nothstar001

New member
לאן מכאן ?

שלום אני בחור בן 22 , סבלתי ואני עדיין סובל מהבעיה של חרדה חברתית סבלתי מהתקף מזוויע של חרדה בחודש יולי למרות שניסיתי להסתיר אותו כחרדה ממבחנים (שכן שיפרתי ציונים) אפשר לאמר שהקטע הקשה הגיע כתוצאה מהמבחנים משום שהייתי חייב לעשות אותם בתיכון שהייתי בו מקום שאני שונא בדם , ונשבעתי שכל עוד אני נושם רגלי לא תדרוך שם יותר חצי שנה לפני פיתחתי קשר ידידותי עם שתי בנות (לא רומנטי) (גם הם היו איתי בתיכון ) אחרי המבחן(שנכשלתי בו כמובן) התחלתי להדרדר לדכאון שהגיע לשיאו כאשר הבנות ניתקו עימי את הקשר בסביבות ספטמבר משום שהתנהגתי בצורה מוזרה והם לא רצו לשמוע יותר ממני אני אציין שמאז שהתחלתי ללמוד בתיכון לא הצלחתי ליצור קשר חברתי יחיד וזה השיפע עלי קשות. והורים שלי מעולם לא יחסו לזה חשיבות ההורים שלי חושבים שכל המצב שאני נמצא בו הוא משום שאיני מצליח למצוא עבודה עם אחת הבנות היה לי ממש התחברות טובה ( וזה היה כך גם בתיכוןפעם ב..)היא מהיחידות שהיתיחסו אליי ודיברו איתי .וניתוק הקשר המחודש איתה פגע בי קשות !!! אני ככה כבר מעל לחצי שנה ולמרות שאני הולך לטיפול שיחתי בקופת החולים שלי אני לא מצליח להבין איך אני אצא מהמצב הזה שגונב לי את חיי יש לציין שאני הולך לטיפול בסתר מההורים שלי ואחיי. אני במצב פיזי קשה ויכול להיות שפיתחתי ( חס וחלילה ) מחלות פיזיות הקשורות במתח נפשי גבוה , אני יורד במשקל ונראה מדולדל. השיחות עוזרות לפרוק קצת מהכאב אבל אני מרגיש שאפילו שאחלים אני אפגר מאחור מול כל האחרים . אני מתמודד עם זה לגמרי לבד ! מה לעשות ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????

nothstar001

New member
שיר קטן שמתאר את עצמי לעיתי קרובות

People are strange, when you're a stranger Faces look ugly, when you're alone Women seem wicked, when you're unwanted Streets are uneven, you know, when you're down When you're strange, faces come out of the rain When you're strange, no one remembers your name When you're strange, when you're strange When you're, strange People are strange, when you're a stranger Faces look ugly, when you're alone Women seem wicked, when you're unwanted Streets are uneven, when you're down When you're strange, faces come out of the rain When you're strange, no one remembers your name When you're strange, when you're strange When you're, strange Alright yeah When you're strange, faces come out of the rain When you're strange, no one remembers your name When you're strange, when you're strange When you're, strange

ברוך הבא לפורום ../images/Emo141.gif

אתה עובר לי מאד לבד. טוב ששברת את הבידוד דרך פנייה לפסיכולוג ולפורום. למה אתה מסתיר את הטפול מהוריך ואחייך? זה בטח תורם לתחושה שאתה מתמודד לבד. אני מקוה שהפורום יתן לך הזדמנות לשתף ולהתחזק.

nothstar001

New member
אני לא בקשר כזה איתם

הקשר שלי עם הוריי ואחיי הוא קשר שיטחי ביותר זה יותר מדי, האסכולה שלהם זה " בעיות שלך , תפתור אותם בעצמך !" וגם אחי יותר גדולים ממני וגם הם מעולם לא עזרו לי במישור האישי במשך שנים למרות שמצבי הינו ברור לעין הם מאמינים שברגע שאמצא עבודה הכל יהיה יפה ונפלא ועבודה זה רק אמצעי לחסוך לחלום שלי - לימודים אקדמיים. הפעם הראשונה שפניתי למישהו בקשר לבעייותי זה היה לאחת מהבנות שבאמת נתנה לי הרגשה טובה , הרגשה שמישהו באמת מקשיב לך , אבל כמו שציינתי מקודם הן ניתקו את הקשר .

ההרגשה שמשהו באמת מקשיב לך

זו באמת הרגשה טובה שמקשיבים לך וקל להבין מדוע כואב לך שהידידות שלך נתקו את הקשר. אולי בפורום תוכל להרגיש את ההרגשה הזו, שאתה מתאר שאינך מוצא בבית . הטפול הפסיכולוגי יוכל לתת לך את ההרגשה הזו, שמקשיבים לך, שחסרה לך כל כך. אגב, מה היא אותה "התנהגות מוזרה" שהידידות שלך נתקו את הקשר שלהן אתך בגללה

nothstar001

New member
ההתנגות המוזרה

ההתנהגות המוזרה היתה שלאט לאט התחלתי בשיחות שלי איתן לדבר על המצב שלי שקשה לי לצאת החוצה שאני לא יודע מה לעשות שאני לא יודע מה קורה איתי לעיתים אמרתי דברים מתוך כעס ומצוקה, והתתחלתי להשמיע את אותו התקליט יום אחרי יום והתקשורת איתן הלכה והשתבשה עד שהן החליטו לנתק אותה

למעלה