לאן מתגייסים ב- 20.3?

dec2000

New member
הערכה

אני יודע שיש גיוס למודיעין קרבי, אני חושב שבאותו היום יש גם משטרה צבאית ואולי גם מג``ב אם אני לא טועה אל תקח את זה כ 100%

dec2000

New member
ואם בתאריכים עסקינן

21.3 מישהו סופי בעניין? אני יודע שיש גייוס להנדסה, מצד שני יש מי שאומר שב 18 יש גיוס הנדסה...

שמע גם אני הייתי

אמור להתגייס ב-21, והיום התקשרו אליי והודיעו שדחו לי ל-26 ועוד כמה ימים יישלח אליי צו. זה מחזיר אותנו לשמועה הראשונה על כך שזה יום שממנו חילות משלימים אנשים-רוב הסיכויים שהם עוד לא החליטו לגביך, אלא אם כן אתה לסיירת יעל (ואז היית אמור לדעת, לא?). אני שמעתי גם שזה אולי למג``ב.

dec2000

New member
תגובה

קודם כל- אתה בשריון, לדעתי זה אחלה, לא אכפת לי להיות שם. דבר שני, נראה לי שאתה צודק, ואני מקווה שקצין מיון יציע לי דברים שאני ארצה. חוצמזה- שיהיה לך בהצלחה

תודה, והאמת שאני פשוט

ביקשתי שריון. העניין הוא שכבר מילאתי פעם שאלון עדיפויות (לפני ששברתי רגל וירד לי הפרופיל ל-72) אז הם לא שלחו לי מיוזמתם אבל בגלל שמאוד ביקשתי הם שלחו ומבין האופציות המעטות ברור שהעדפתי שריון-היה שם גם תותחנים, מג``ב, מוכם יבשה , מ``כ טירונים, ונ``מ שנדמה לי שלא מתגייסים במחזור הזה. אם גם לך יש פרופיל 72 הכי טוב (לדעתי) זה לבקש שריון- התותחנים זה חרא עמוק מאוד חוץ מכמה מקומות קטנים.

למעלה