לאן מתגייסים ב- 23.9? וחוץ מזה, מישהו יודע מתי מתגייסים למוסד ואיך אפשר להגיע לשם?
I inbalush New member 17/7/01 #1 לאן מתגייסים ב- 23.9? וחוץ מזה, מישהו יודע מתי מתגייסים למוסד ואיך אפשר להגיע לשם?
מ משהי New member 17/7/01 #2 זה גיוס כלל צהלי!!! ככה שאני חושבת שישימו אותך באחד התפקידים הראשונים שדירגת....לאחר הטירונות או לפניה... ד``א אגב גם אני באותו תאריך שיהיה לנו בהצלחה
זה גיוס כלל צהלי!!! ככה שאני חושבת שישימו אותך באחד התפקידים הראשונים שדירגת....לאחר הטירונות או לפניה... ד``א אגב גם אני באותו תאריך שיהיה לנו בהצלחה
I inbalush New member 18/7/01 #3 אבל הקדימו לי את הגיוס הייתי אמורה להגייס בדצמבר והקדימו לי, אז חברים שלי אמרו שאני כנראה מיועדת לאנשהו.. את יודעת לאן את הולכת?
אבל הקדימו לי את הגיוס הייתי אמורה להגייס בדצמבר והקדימו לי, אז חברים שלי אמרו שאני כנראה מיועדת לאנשהו.. את יודעת לאן את הולכת?
B balcony New member 18/7/01 #4 את לא מיועדת לשום דבר. התאריך הקודם היה זמני, ועכשיו, כיוון שאת לא ממוינת ללשום דבר את הולכת לכלל צה``לי שZV ה23. זה בטוח וסגור.
את לא מיועדת לשום דבר. התאריך הקודם היה זמני, ועכשיו, כיוון שאת לא ממוינת ללשום דבר את הולכת לכלל צה``לי שZV ה23. זה בטוח וסגור.
B balcony New member 18/7/01 #6 לא נורא גם מכלל צה``לי אפשר להגיע לתפקידים לא רעים בכלל אל תאמרי נואש כל מה שאת צריכה לעשות זה רושם טוב
לא נורא גם מכלל צה``לי אפשר להגיע לתפקידים לא רעים בכלל אל תאמרי נואש כל מה שאת צריכה לעשות זה רושם טוב