לאן נעלם הג'ינס המתרחב?

R o n i G

New member
לאן נעלם הג'ינס המתרחב?

שלום... אני מחפשת מכנסי ג'ינס כבר הרבה מאד זמן ולא מוצאת משהו שמתאים לי. באופן ספציפי אני מחפשת ג'ינס מתרחב (כלומר מתרחב למטה, בסגנון פדלפון). שנה שעברה הייתה איומה במיוחד עם כל הסקיני, השנה זה עבר ועדיין אני לא מוצאת. האם אתן יודעות איפה אפשר למצוא (או לחילופין אם יש מישהו שתופר במיוחד...)? תודה וחג שמח!

היי רוני היקרה../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לפורום ראשית אתחיל בכך שאחד היתרונות לא להכנע לאופנה היה העובדה שתמיד את נשארת (או לרוב) עם בגדים שקנית ואהבת אצלי כמה זוגות פדלפון שאותם קניתי בערך לפני שנתים שלוש.אפשר לפנות לתופרת והיא עשויה לתפור לך בהצלחה. אם את צריכה תופרת באזור השפלה אמרי ואשלח מסר

R o n i G

New member
היי...

תודה על התגובה! אכן את הג'ינס שאני הכי אוהבת קניתי לפני 3 שנים, הבעיה היא שהוא מתחיל להזדקן ולהתבלות... אשמח להמלצה לתופרת. תודה!

למרות

שאם הינך מוכנה לוותר על חניות המותגים מניחה שניתן בחניות הללו מכנסים שכאלד.אגב אולי את יודעת איפה מוכרים גרביונים שחורים שהם שמעל 30דינר,זה מאוד מאוד יעזור לי

krina

New member
דוקא השנה,

ותודה לאל, כי אני מתה על הגזרה הזו - המתרחבים חזרו לאופנה. קניתי לי זוג במנגו ואחד בקסטרו, אבל יש גם בזארה ובשאר החנויות. אם את ממש רוצה להשקיע, תחפשי אצל "ציפי" - אני יודעת על לפחות חנות אחת שעוד נותרה לה ביפו.

למעלה