לאן נעלם הייבלום?

לאן נעלם הייבלום?

מי יודע? מי שומע? לפתע נעלם מס 2 מכל השלטים, המודעות והתמונות. הכל בסדר אתו שם? חשוב לנו לדעת, אנו שוקלים לרכוש דירה מ"סולל בונה".

טוב תודה ושלומך

היינבלום, מס' 2 אינו מופיע בשלטים החדשים, מכיוון שבשלטים הקודמים אנשים לא הבינו מי המועמד לראשות העיר, ולמה יש שני מועמדים, הדבר בילבל את האנשים ולכן הוחלט שבשלטים החדשים תופיע תמונתה של אורית. היינבלום ממשיך להיות מס' 2 ברשימתה של אורית ואחריו יש אנשים שרק יתרמו להעיר הזאת. ואדב, גם שאר המועמדים לא מופיעים עם מס' 2 שלהם... (למעט מס' שלטים של בללי ופלטי)

EmperorMollari

New member
הייבלום נעלם כי...

רשפי הבינה שגם כשרצים תחת דגל נדל"ני, כמו "סולל בונה", צריך לנסות ולהסתיר את זה. עכשיו מנסים לעבוד על הציבור ולהעלים את גורמי המימון והאינטרס, הייבלום וסולל-בונה. ביום חמישי האחרון הייתי בטקס חנוכת כביש המרינה שיזמה ותכננה יעל גרמן כדי להקל על מצוקת התנועה במערב העיר. הזדמן לי עקב כך להסתובב באזור המרינה ולשים לב לשלטים של סולל בונה בכל מקום. רשפי רוצה להיבחר כדי שהייבלום יוכל לסדר לחבר'ה מהחברה שלו הרבה מאוד כסף בזכויות בנייה.

סולל בונה חוגגת במרינה

סולל בונה באמת חוגגת במרינה, אבל אנחנו הבוחרים אמורים לא לקשר בין החברה לבין המנכ"ל, המתמודד ברשימה של רשפי במקום השני. זה בדרך כלל המקום המיועד לסגן, אנחנו נאמין כמו כבשים פתיות להבטחה שהוא לא ימונה לסגן אם רשפי תיבחר, כי הוא רק רוצה לשרת את הציבור כחבר מועצה. תרגום לעברית מדוברת: אם רשפי תיבחר הוא ישמש כיו"ר הווידה לתכנון ולבנייה (בדיוק כמו פלד אצל גרמן), כי הואהרק רוצה לשרת את "סולל בונה" כיו"ר הוועדה. אגב, כיצד בדיוק הזדמן לך להיות בטקס חנוכת כביש המרינה? טיילת במקרה שם ברחוב וכשיצאת מהחנות ראית טקס? או שאולי הזמינו אותך כי אתה XXXXX

איך אתה יודע?

מנין אתה יודע מה הוחלט במטה של אורית? אתה מדבר כבר סמכא הבקי בהחלטות הנעשות בחדרי חדרים, אבל חותם "א הרצלייני". הנה יש לנו עוד תעלומה שצריך לפתור. נראה לי שהקשר ההדוק של מס' 2 לנדל"ן (מנכ"ל סולל בונה) הפחיד את המתומדדת, ואי לכך היא החביאה אותו מתחת לשמלה. לא היה עדיף להוציא אותו מהרשימה בכלל? הפשרות המגוחכות הללו סתם פוגעות בכבודו ובאינטליגנציה של הבוחרים.

למעלה