לאן נעלם הפורום של תיקשורת

פאני יצ

New member
לאן נעלם הפורום של תיקשורת

היה פעם פורות של קלינויות תיקשורת והוא נעלם ? האם למישהוא ידועה איפו הוא. אני זקוקה בדחיפות למאמרים על הקשר בין תת"ח לדיבור. יש לי אמא של תלמידה שלא מוכנה לראות תת"ח מחשש שזה ימנה דיבור. היא לא מוכנה להקשיב לדעה אחרת והורסת כול סיקוי של הילדה לתיקשורת אקטיבית. זו ילדונת בת שיש שיכולה לתקשר עם מחשב והשמים הם הגבול. אני מחפש מאמרים בנוסא. ( היה לי המון חומר מאיזיק אבל כשאברנו דירה הארגז עם כול החומר נעלם ) בתודה מראש פאני

Diana M

New member
היי פאני, אכן נמוג לו הפורום

גם אני חיפשתי אותו, אך לשווא. חבל.. מנסיוני כאשר הורים מסרבים בתוקף לקבל המלצות של אנשי מקצוע, לעיתים מסייע ליזום מפגש בינם לבין הורים אחרים אשר תנסו באופן חיובי. לא תמיד זה קל כי לא כל אחד מוכן להחשף אך בדרך כלל אפשרי.

rabiz

New member
אתר מצויין:

www.apraxia-kids.org יש שם המון חומר. מאמר לדוגמה שעוסק בתת"ח: http://apraxia-kids.org/slps/cumley.html ויש עוד הרבה. בנוסף, כדאי ליצור קשר עם עמותת "משעול" בבי"ח "שערי צדק" המתמחה באבחון של בעיות דיבור (ובמיוחד אפרקסיה) והתאמת תת"ח. המספרים שלהם: 6510487-02 ו- 5346078-02. פקס: 6555615-02. בהצלחה

Diana M

New member
תודה rabiz

אכן אתר מצויין, צורף לרשימת המועדפים ויכנס לקטגוריית הקישורים בפורום.

מיכל153

New member
בפורום adhd לקויות וזכויות בקישורים

היי בקישורים של לקויות תקשורת וגם אפשר לחפש לפי apraxia או dispraxia בעברית אפרקסיה או דיספרקסיה ויש המון אתרים בנושא.

למעלה