לאן נעלמה אופירה?

קוביd1

New member
תגיע הנערה ונשאל את פיה

בטח אופירה תיכנס ותקבלי תשובה ממנה

קובי

אופירA

New member
מנהל
הצדיק שלי (הבן-יחיד) חגג 30 שנה...

וגם היה חג וגם המון עבודה (ב-21.6 מתחילה החופשה הארוכה באוניברסיטה, שבה יש לי פחות עבודה).
היה לי כל כך קשה עם אינסוף הפרטים לזכור ולהתרכז. אבל לא רציתי לוותר על ההנאה, והם כל כך נהנו!
אני חושבת שהוא לא ציפה ממני לכזו השקעה.

עשיתי לו עוגה בצורת שעון (עם מנגנון שעובד... מדי פעם. זה היה נורא מצחיק שפעם השעון עבד ופעם עצר). כשאקבל את התמונה במייל, אעלה אותה לכאן.
היא היתה טעימה בצורה מפחידה (חלבי! ביסקוויטים וקרם), ואת החצי שנותר סגרתי בהמון המון ניילון נצמד, כדי שלא אוכל אותה בעצמי. שמרתי לחברות בהרקדה - מחר.

עשיתי חידון נושא פרסים יקרי ערך, והחבר'ה נהנו וצחקו כל כך.
החידון היה על שאלות סתמיות, כגון: באיזה צבע אתה מעדיף את הטישיו שלך? מתי בפעם האחרונה התנדנדת על נדנדה בגן ציבורי? (כל תשובה נכונה, ומזכה בפרס!)
הפרסים היו מיוחדים במינם:
1. טיסה בשמי הארץ (מטוס קטן מהחנויות של השקל...).
2. 10,000 ש"ח (חפיסת שטרות כסף מוקטנים, שקונים בחנויות האלה).
3. חיית מחמד (כלב כזה, עם וואקום שמדביקים והוא קופץ).
4. אקווריום יוקרתי עם דגים וצמחיה (קופסה גדולה ששמתי בה לבנה כדי שתהיה כבדה, ובה צנצנת קטנה עם גפילטע פיש, גזר ופטרוזיליה).
5. סכו"ם יוקרתי 24 חלקים (הקופסה של סכו"ם מקורי, אבל בפנים 24 חלקים של סכו"ם ח"פ לבן פשוט).
6. פרוות מינק (סינתטית בצבע ורוד זוהר, ב-5 ש"ח).
7. סל גדוש בפירות העונה (סל זעיר ובתוכו תפוח, שגדש לחלוטין את הסל).
8. ערכת ניקיון מושלמת לבית (סקוטש, מטלית, שקית זבל וחתיכת סבון).
9. אביזר ביתי שימושי במיוחד (מקל כביסה).
10. תכשיט יוקרתי (קופסה של תכשיט יקר שקניתי לחתונה של הבן, ובפנים שרשרת בסיסית של 5 שקל).
11. אחד מכלי הנגינה בתזמורת לבחירתך (חצוצרה בשקל. הבחירה היא אם לקחת אותה או להשאיר אותה).
12. מצלמה משוכללת (בשקל).
13. פלאפון חדיש (כנ"ל).
14. מכונית היברידית (מכונית זעירה עם שלט על בטריות, שמסיע אותה קדימה ואחורה - ממש חשמלית! כל כך התלהבו ממנה! לא ידעתי שבני 30 נהנים מצעצועים כל כך פשוטים...).

ברור
מאז ולעולם

ולא כל כך "חלק" בזמן האחרון.....
אני צריכה לדבר איתך.

יש שעות מועדפות?

אופירA

New member
מנהל
השעות שלי בלתי מסודרות בעליל.

אני חוזרת טלפונית לכל משאיר הודעה, ואם אי אפשר לדבר בזמן הזה, אז אנו מתאמים מהרגע להרגע מתי הזמן שמתאים לשנינו.

למעלה