לאן נעלמה האהבה?

se7en

New member
לאן נעלמה האהבה?

את דלתות לבבי אנעל, המפתח הימה אזרוק - פן חרוד יחרד הלב לקראתך, לקולך מרחוק. והיו בקרי אפלים, והיו ערבי - אנחות, ומכל תנחומי רק אחד: כי ידי עוללה לי זאת... במשך תקופה ארוכה שאלתי את עצמי לאן נעלמה האהבה? האם יכול להיות שהיא חלפה, עברה מהעולם? האם אף אחד כבר לא מחפש מישהו שיאהב אותו, שיחבק אותו? האם כל מי ששוה לתת בשבילו מעצמי כבר תפוס בשלב הזה של החיים? ואז הבנתי. כדי לענות על כל השאלות האלו, שלצערי יכול להיות שהתשובה עליהן חיובית, עלי קודם כל לאהוב את עצמי ולפתוח את ליבי לעולם, לאחר שסגרתי אותו בעקבות אהבה נכזבת. אני מקווה שבעזרת הפורום והאנשים הנכונים, יבוא היום ואני אהיה מסוגל שוב לבטוח באנשים ולהתאהב...

yoavon1

New member
זה נורא קשה לאהוב את עצמך...

Trust me... I know... I´ve been there...
אני מקווה בשבילך שתצליח לעשות את זה מהר... אני אגיד לך משהו, שאמרתי לתלמיד שלי, שכל המורות (המטומטמות) שלו כבר התיאשו ממנו, כי קשה היה לו להשתלב בשיעורים: תזכור תמיד, שאתה הכי חשוב בעולם, ואתה הכי טוב שיש, ושאף אחד, לא משנה מי הוא ומה הוא עושה, לא יעיז להגיד לך אחרת. אל תפחד לבטוח באנשים. לכולנו יש אכזבות (שוב אני אגיד, שאני ממש מכיר את זה מקרוב...) אבל על כל 10 אכזבות, יש אדם אחד שכייף להפתח אליו, ורק בגלל זה, שווה לך לא לסגור את עצמך לכולם... תצליח יקירי...

MARMELAD

New member
נשאר לי רק לחזק, ולהגיד

נכון ! כי כדי לאהוב מישהו אחר אתה צריך לאהוב את עצמך. ברגע שתאהב את עצמך ושתרגיש "ראוי" שמישהו אחר יאהב אותך... בניגוד לאלו שלא אוהבים את עצמם וכל הזמן בטוחים ש"מגיע להם" שמישהו יאהב אותם וש"אם מישהו יאהב אותי אז הכל יהיה בסדר"... ומשליכים את חוסר הסיפוק מהחיים שלהם על העובדה שאין להם אהבה וברגע שתהיה הכל יהיה טוב... אז בשנייה החשובה הזאת שתעשה את המעבר בין בנאדם עם יתרונות וחסרונות ובעיות שלא אוהב את עצמו, ותהפוך לבנאדם שאמנם יש לו בעיות ויש לו חסרונות ודברים שהוא רוצה לשנות בעצמו, אבל יש לו גם המון יתרונות והוא אוהב את עצמו... אז הכל ישתנה. ואם תאהב את עצמך - תקרין אנרגיה שתאמר לכל העולם שאתה בנאדם שאפשר לאהוב. ומכאן הדרך יכולה ללכת רק למעלה ולטוב.

למעלה