לאן נעלמה הרומנטיקה?

dori78

New member
לאן נעלמה הרומנטיקה?

לפני הכל - אני לא בטוחה שאני מסכימה עם ההגדרה והצורך של הכותבת ברומנטיקה.
אני רק מעלה נושא לדיון.

"היא חכמה, יפה וסקסית – ולאחרונה חזרה להיות פנויה.
אולגה גולדובסקי, מפיקת תחרות מלכת היופי של "לאשה", נחתה שוב בסצנת הדייטינג - והתאכזבה קשות לנוכח המציאות.
את דעתה על הגבר הישראלי מודל 2014 היא פרסמה בפייסבוק שלה, ואין אישה פנויה שלא תזדהה איתה:
http://www.xnet.co.il/laisha/articl...ynet&utm_medium=homepage&utm_campaign=go_item

PorFavor1

New member
זו שנאת גברים

אם ביקורת כזו הייתה מגיעה מצדו של גבר, לכיוונן של נשים- הדובר היה סופג ביקורת של שנאת נשים, וכישלון פרטי בחייו האישיים בשל פגמים אישיים שהוא מחזיק בהם.
אני חושב שאם נשים הן באמת שוות זכויות לגברים, הן חייבות לספוג מעט מהתרופה המרה הזאת שהן מאכילות את הגברים.
הבחורה בכתבה היא יפה. אין שום ספק, א ב ל -
היא מסתובבת עם איזו תחושת זכאות ל"יותר". וזה חייב להכשיל אותה.
תחושת הזכאות הזאת שאיננה עומדת על שום דבר למעט היופי של אותה אחת, חייבת לטפוח על פניה במוקדם או במאוחר.
זה תמיד חוזר אל אותה נקודה. א ה ב ה. היכולת לסבול למען האחר. הנכונות לסבול.
מי שאין לו את זה, הוא אנוכי, נרקיסיסט, מאוהב בעצמו.
אדם כזה יכול לכל היותר לקבל יזיזות, ולא יותר.
הוא יכול לקרוא לזה איך שהוא רוצה, לבלף את עצמו, לבלף את המשפחה שלו, לבלף את הפסיכולוג שלו, לבלף את מוסד הנישואים, אבל הוא חסר א ה ב ה. וכאמור, הליקוי הזה חייב לטפוח על פניו במוקדם או במאוחר.
&nbsp
בחורה כזאת מחפשת אביר רכוב על סוס לבן, מישהו יפה ומסודר, ואולי היא אף תשיג אותו, אבל היא חייבת בסופו של דבר גם להפסיד אותו. חייבת. זה פשוט חייב לבוא.
&nbsp
חוץ מזה- מי בכלל שואל אותה לגבי רומנטיקה?
למה נדמה לה בכלל שהיא מבינה משהו?
בגלל שיש הצלחות מאחוריה, או אך ורק כישלונות ואכזבות? אני מהמר על זה האחרון.
&nbsp

PorFavor1

New member
גם אני חש זכאי ליותר

זה רק שלעומת הדוברת בכתבה, אני אומר ברור שאני פשוט לא מוכן לזה יותר.
אני רוצה לצאת מהמשחק המרושע הזה.
אני ביקורתי כלפי נשים ( וגם גברים ) ממש כמו הבחורה הזאת, אבל לעומתה, אני לא משלה את עצמי בשום אשליה.

יתכן שגם אני בדרך איבדתי את היכולת ( והרצון ) לאהוב או להתאהב.
זה כבר לא מעניין אותי.
הבדידות נותרת על כנה, וכמובן שהיא מציקה לי.
מחסור ברומנטיקה? מחסור באהבה? אמנם לא קיים בחיים שלי, אבל גם חסרונו כבר לא מורגש ולא מציק.
אני מתיר לאחרים לחוש את המחסור באהבה וברומנטיקה. לחוש את התסכול הזה של לקבל SMS, במקום שיחת טלפון אמתית... שאחרים יאכלו מזה.
אני כבר מזמן חסום ל SMS ( יותר מ 12 שנה ) ואין לי שום סמארטפון. ולא מסנג'ר ולא סקייפ, ותאמינו לי שיש לי כסף גם לזה, וגם לזה וגם לזה.

מי שרוצה אותי, חייבת לטלפן אליי ולדבר אתי אישית.
אם לא אז לא.

PorFavor1

New member
למה רק אני שם לב לאי הסימטריה ?

למה הביקורת שלי לגבי נשים, איננה קבילה כלגיטימית, אבל ביקורת של אישה נגד גברים, אישה יפה וצעירה, כמעט חסרת ניסיון בחיים, זו ביקורת לגיטימית.. למה?
אני לא אקבל תשובה לעולם.
מה שאישה אומרת על יחסי רומנטיקה- זה נחשב כדבר נכבד.
והגבר... הוא לא מבין שום דבר בעניינים האלה.

אני במקרה מסכים לזה שבמקרה כבר אין שום רומנטיקה בין גברים לנשים, אבל כשאני אומר את זה, ואומר משהו כמו "אישה רואה אותך כמו אובייקט, אולי אובייקט מוערך, אבל אובייקט" זו שנאה.

לא הוגן.
הקטע הזה- לא הוגן.

אולי היא ממש לא חיה בפלנטה הזאת

או שחיה לה ברחוב במרכז תל אביב ומסיקה על הכול לא חידשה כלום וכנראה שאולי קרה משהו בשנים האחרונות שגברים אולי רואים אחרת ולא מתנהגים כמו רומיאו ששר סרנדות

PorFavor1

New member
גברם בימינו מתנהגים לפי רצונן של נשים

מעמדו של הגבר עבר כרסום ושינמוך במשך יותר מ 100 שנים.
הגבר המודרני לא רשאי לעשות כרצונו, ואפילו פיזור מחמאות זה משהו שהוא חייב לעשות בזהירות רבה.
&nbsp
בימינו יש SMS, יש סקייפ, יש פייסבוק, אבל הגברת החליטה שבעניינים רומנטיים היא אנטי טכנולוגית....
גם אני כזה, רק שאני חסמתי גישה בכל מיני ערוצים שונים, מפני שאני מחפש דווקא את המידע הלא מילולי.
מי שרוצה אותי חייב לדבר אתי. אין לו משהו אחר לעשות.
אבל הבחורה הזאת, היא לא חסמה לאף אחד גישה. למרות שהיא אנטי טכנולוגית.
&nbsp
גברים לא רואים אחרת שום דבר.
הגברים של המאה שנים האחרונות עברו תימרון ועיצוב בידי נשים, כך שהם נמצאים היכן שהם נמצאים.
ועכשיו הנשים כבר לא אוהבות את זה...
&nbsp

PorFavor1

New member
עידן לא רומנטי

בהנחה שדבריה של הבחורה בקישור נכונים, בהנחה שהיא אכן מקבלת התייחסות כאובייקט מיני, יתכן מאוד שהיא קורבן של העידן החדש, עידן של לבוש מופקר וחופש מיני בלתי מוגבל.
אני לא יודע מתי החלה המהפכה המינית, אבל הלבוש הזה של בחורות.... זו מכה קשה...
ג'ינסים בגזרה נמוכה שרואים לבחורות את השחלות, או את החריץ של התחת, או התבליט של השפתיים בפות.
הולכות עם מחשופי בטן, עם כל מיני קעקועים משונים...
אבל כשזה מגיע למערכת יחסים, הן פתאום נפגעות כשהן זוכות ליחס של אובייקט מיני.

באופן אישי- אם אני כבר מוקף בנשים מכל כיוון אפשרי, ורואה אותן מבושמות ומסתובבת עם מחשופים נועזים, ומדברות על סקס ועל ויברטורים ומין אוראלי, ומצטלמות לאינטרנט בעירום מלא מכל זווית אפשרית, אז אולי אני כבר באמת לא צריך את הדבר עצמו.
אולי יש עוד גברים שמרגישים ככה. לא יודע. אני מרגיש ככה.
אבל אפשר לחיות גם ללא חיי מין כלל וכלל. אין לי שום דבר נגד סקס, אבל זה כבר מזמן לא משהו עקרוני.

אהבה -
יש מן שיר כזה "זה תמיד אהבה". זהו.,. שזה אף פעם לא אהבה. זה הכל חוץ מאשר אהבה.
זה מסגרת לזיונים. מצטער שאני בוטה...
אבל מישהו צריך פעם לקרוא לזה בשם הנכון.מסגרת לזיונים.
אתה צריך לעשות הכל כאילו שאתה אוהב את "בת זוגתך".
והיא אמורה לעשות הכל כאילו שהיא אוהבת אותך כ"בן זוגה". אבל.... יש רק פרט אחד קטן בכל הסיפור הזה. שאין שום אהבה...
האמת בסוף יוצאת. לאחר שנים ארוכות כשכבר חולפים מים רבים בנהר, אז האיש או האישה מוצאים את האומץ להתוודות ולאמר "זה היה משהו זמני, הייתי מאוד בודדה...".
ומה לגבי חרמנית ?
בזה היא לא מודה....
ומה לגבי חסרת כל יכולת לאהוב ולהתאהב?
גם בזה היא לא מודה.

אז במה היא מודה?
שהיא זכאית ליותר. אהההההה, ברור....

PorFavor1

New member
היא חלק מכלל החברה

כל אחד ואחת מאיתנו, חלק מהחברה.
כולנו קיימים כפריט מתוך פאזל.
מה שאני מנסה לאמר- זה שהחברה מוצפת במסרים מיניים מכל כיוון אפשרי, מוצפת בטירוף, מוצפת מכל כיוון אפשרי.
במצב כזה- כבר אין מקום לכל מיני פינזטוזים, אשליות, רצון לאיזו השראה.
הכל נמצא מול העיניים.
במצב כזה ( כך לטעמי ), מתחייב שלא תהיה שום רומנטיקה.

בחורה חד הורית עם ילדה....
טוב ששמת לב באמת שיש לה ילדה.
בכתבה הזאת, מישהו הקפיד היטב להשמיט את המילים "גרושה, רווקה, חד הורית, בת, ילדה". וזה לא מקרי...
מדובר כאן במידע חיוני על הבחורה, ומישהו הקפיד לסנן אותו...
הכל למען הרומנטיקה...

יש בזה משהו מאוד מרתיע. חד הורית עם ילדה מתבגרת... וואי, זה על הפנים.
לא באמת אכפת לי אם היא גרושה או רווקה.

כן אכפת לי לדעת- מה בדיוק הביא לפירוד של הבחורה מ"בן זוגה".
זה מידע מאוד חיוני שמנבא את עתיד הקשר הבא שלה.

דעתי

בלי קשר למסרים מיניים,אני עובד עם נשים רואה הכול מהכול ולא מפריע לי למרות היותי אדם מאמין,כמו לבוש חושפני כגון מכנסונים לוהטים חוטיני חזה בולט ועוד.

הכול באך האדם מרגיש,ויש לא מעט שזה מוציא אותם מאיזון גם נשים וגם גברים.

אם אתה גבר שמכיר מישהי ומתנהג נכון ומנומס אין סיבה שלא תקבל יחס טוב בחזרה! אם היא שדרה או רמזה או הובן מימנה שניתן לזרום בכיף ,וייתכן שהיא לא מודעת לכך להתנהגותה ולמה שהיא אומרת או מעבירה מסרים זה קורה לא מעט!

זה אחד הסיבות שאני לא הכי תומך בסקס או מיזמוזים בדייט הראשון ,להוריד את המתח הקל בין המינים!

אם אני רוצה סקס אני פונה לאן שאני צריך לפנות ומגדיר מראש כקשר לא מחייב ואם זה מתאים זה אחלה והכול בכבוד ובנימוס ולא לבסיטואציה שלקוחה מסרט פורנו ,יש אדם שמולך מה שנקרא

זה לא מרע בימינו ממש ,אני הייתי בקשרים כאלו גדול עלי נפשית וכלכלית ולהכיל גרוש ברקע מתוסכל וזה מובן לכן לא מתאים לי למרות שהכרתי מדהימות ולא כאלו שבגדו בנישואים,יש לא מעט שמתחתנים בעקבות לחץ או חוסר התאמה ובבגרותם מתפכחים ,ויש כאלו שנתפסים או שלא בנויים לזוגיות כלל ועוד

וכל אחד עושה את בחירתו בנושא !זה מאוד מסקרן וסקרן גם אותי,ויש לא מעט מצבים שסוגרים בינהם מה לרשום בתיק הגירושים ולא מספרים את האמת!

נתקלתי לא מעט בגברים שאמרו היא בגדה בי בטבעיות ,אני לא הייתי אומר את זה לזרים אבל כל אחד והבחירות שלו.
לפעמים הסיבות לפרידה לא רק בגלל בגידה ,לפעמים פשוט נמאס ,לפעמים בגלל כסף או רכוש או עסק מצליח ,לפעמים תחושה של להיות כבול והחמצה וחופש כלשהוא ,ולפעמים להיות הורה גדול יותר י על בני הזוג

תראה

מה שאתה מדבר עליו הוא תלוי אך הגבר לוקח את זה!אם הוא נותן שיעשו ממנו סמרטוט או לא!ביחסי זוגיות ונישואים ששם למשל אתה יכול למצוא את עצמך עם צו הרחקה מהבית שלך !
בוא נאמר את זה בגלל השריטה העמוקה ולא מעט פצועים נפשית בימינו והפתיל קצר אל תחמיא למי שלא תהיתה על קנקנו,אחי אנשים שרוטים ברמות על ,מתהפכים ללא סיבה אתה ממש רואה את זה מהצד ונדהם! אל תתעסק עם מי שאתה לא מכיר ובצדק ,אני אחמיא למי שיודעת להעריך ולא אחת שתקטלג אותך מטריד כי היא לא שמה עלייך,כי אם היא הייתה שמה עלייך אז לא היית בקטגוריה הזאת

היום זה הכול יחס גורר יחס תכבדי אכבד ולהיפך תרימי צלצול ארים בחזרה תשחקי משחקים לא ברורים אשחק גם בצורה חיובית לגרום לגעגוע יותר

הכול תלוי את מי אתה מכיר ומה מצבו הנפשי ואישיות שלו

לדעתי

היא שיקפה את מה שקורה לגרושות בגילה שנפלטות לעולם הזה! מעניין וחבל שהיא לא ציינה מה הסיבה לגירושיה ,כי לפי הספר מה שנקרא היא הייתה צריכה להיות בזוגיות יציבה!
ועל סמך מה יהיה רומנטיקה בדייט הראשון והשני ?אני מכיר אותך טוב? אני יכול להחמיא פה ושם אבל לא דביק מידי!
לפי מה שהיא ואך שהיא היא הייתה צריכה לסנן את אלו שרוצים סקס והלא רציניים ממש וחבל ,יש בחורים לא מעט טובים מסביב.
אין דבר כזה שווה זכויות מעצם היותנו גברים ונשים והשוני בכך,אולי מרוב הבלונד והיופי נרתעים וחוששים שהיא תבגוד או שהיא טיפוס ממש לא קל? סתם גבר לא יפרק בית ככה סתם פתאומי

נאחל שתמצא במהרה פרק ב נכון ומשלים יותר ולהתרגל שיש הכול מהכול בחוץ

PorFavor1

New member
אני מצטרף לאיחולים

יחד עם זאת, אני גם חושב שהרצון לברר, לחקור, ללבן, ולהטיל ספקות, איננו מביע שום שנאה, ושום עוינות בכלל.
אני מאחל לבחורה היפה ההיא שהיא תמצא את מבוקשה, ואני גם מסכים לדיבורים שלה על היעדר רומנטיקה.
אני לא הבנתי איך הגעת למסקנה שהיא גרושה. היא רווקה, בלי ילדים.
&nbsp
אני לא מקבל את דבריה שגברים רוצים ממנה רק סקס.
אבל אני מבין שלקבל SMS, במקום שיחת טלפון קולית, זה דבר שעלול ליצור תחושת ניכור וריחוק. מפני שבשיחה קולית, מקבלים המון מידע לא מילולי מהצד השני.
&nbsp
רווקה צעירה ויפה ללא ילדים, דוברת רוסית... זה אמור לטוס כמו טיל.
אבל יתכן שיש לה איזו תחושת זכאות למשהו הרבה הרבה יותר, שאין לו שום קשר לאובייקטיביזציה שהיא כביכול זוכה לה.
הדיבורים על סקס, זה כדי למשוך ציבור של מחזרים "ראויים" יותר עבורה, מישהו שישדרג לה את החיים.

ראיתי

בהמשך תמונה של ילדה איתה שיערתי שהיא אולי גרושה טריה !

הגיוני שירצו סקס איתה היא יפה אולי מנטליות קצת אחרת,וישראלים קופצים על זה פשוט היא הייתה צריכה לקלוט את זה מהתחלה לאן הרוח נושבת!

SMS זה אחרי הדייט ככה בכיף לשלוח לעשות הרגשה טובה ,להתכתב באס אם אסים זה הכי מעצבן ,אני רק שאני לא יכול לדבר שולח ובטח לא לאחת שרק הכרתי או חברת פייס שלא ראתה אותי כלל

ותתפלא כאחד שמכיר ומתנהל עם מזרח אירופה ודרום אמריקה , וכל הסטיגמה שיצאה כאן היא מתוך קנאה ,הן יודעות לכבד גבר באשר הוא,לא מתנשאות ולא סנוביות ולא עוקצות עקיצות שבא לך להתפרץ עליה ועוד!

ויאמר שאם יש מישהי שמתגיירת לשם שמיים ולא לזוגיות ,והולכת להיות יהודיה מאמינה ומסורתית גם בבית ומתנתקת מה שנקרא,אתה מרויח יותר ויותר מה שנקרא:)

PorFavor1

New member
חד הורית עם ילדה

זה נראה לי מה זה על הפנים.
זה לא יכול להתאים לרווק בלי ילדים.
&nbsp
לא רק זה, אלא שבתקופה שהייתי רשום ל OKCUPID, נדהמתי לגלות שהחד הוריות האלה בעצמן לא מוכנות לקשר עם רווק, אלא רק מישהו דומה להן במצבו המשפחתי.

קראתי

זה מתמצת את מה שקורה סביבנו וחבל מאוד!
היא לא חידשה ממש מה שנקרא,אני מתנהל עם הלקוחות שלי בווטאספ בעיקר בגלל שלהתקשר ל100 בערך ולזכות לא תמיד בהתנהגות נאותה כמו שמצופה מבן אדם אנושי,זה מתבטא בצורת דיבור שאין כבוד לבני אדם כאן ואחר כך מתפלאים למה פוגעים ונפגעים!אז בגלל זה אני מתנהל דרך בווטאספ והמייל וחוסך לי מורת רוח!

בהכרויות זה אחרת כי אתה נשפט אחרת גם אם כונתך טובה למדי,המדיה הזאת מקלקלת לא מעט אלא אם נפגשת חשת ראית כמה וכמה פעמים את האדם שמולך ויש לכם רקע על השני!

היא חזרה לשוק הפנויים פנויות ששם גונגל אמיתי כמו שאנו מרגישים,יש כאלו שרוצים רק סקס ויעשו הכול וישקרו ויעלמו ,ויש כאלו שיהיו ישירים ולא יפגעו , ויש גם מבני מינך שמחזרים ורוצים גם ועוד ועוד

עולם לא כייפי ברמה הכללית ,אבל אם את בזוגית כל כך גרועה ובחירה גרועה אז כבר עדיף לך להיות פנוי ולמצוא משהו אחר ויש מהמורות בדרך וחושים חדים בכדי לזהות ולבחון אנשים ולא להיות תמימים למדי.

FrankBlack

New member
עוד פעם גיבובי השטויות והקלישאות האלה

ושוב הבחורות הנואשות האלה שיוצאות עם כל אחד בלי לתהות על קנקנו ואחרי זה מתפלאות איך הן נופלות פעם אחרי פעם.
וכמובן שזה לא מפריע להן להאשים את כל העולם.
ולא בשביל משהו - יפה? סקסית?? באמת???

mri10

New member
כואב וצודק כאחד

וקשור לבני ובנות אנוש כאחד.כדי שזה יצבור פופלאריות זה חייב להתמקד בצד אחד.זכותה.

למעלה