לאן נעלמה זאת שלא אוהבת להצטלם

שלידודי

New member
לאן נעלמה זאת שלא אוהבת להצטלם

אנחנו דורשים חיפוש מידי בכל האתרים ואתם יודעים למי אני מתכוונת זאת שברחה מהמצלמות אבל ביהיה טוב באה חזרה אלינו........... משהו כתב שהיתה חבורה בכניסה שצילמו אותה בוידיאו אז זה לא וידיאו זה מהטלווזיה של חברת hot ערוץ 3 שצילמו את הכל מהקפה עד הארוחת בוקר , יום בחייו של ..... האומן הגדול לפי מה שליאור סיפרה אז זאת תוכנית מוכרת למי שיש hot אבל חוץ מבשרותים הם נכנסו לדיויד אפילו לצלחת אני מקווה שהם צילמו גם בת"א וגם את היום שאחרי......... חיבוקים ונשיקות לכולם

glitter8

New member
בוקר טוב למי שחזרה לפורום ובגדול../images/Emo13.gif

לדעתי הכוונה לערוץ "הוט בידור ישראלי" לתכנית "יום בחיי" ולפי מה איך שזה נראה הם באמת התקרצצו עליו ככל האפשר.. ממש כל הכבוד לו על הסובלנות, אני כבר מזמן הייתי מעיפה אותם לכל הארוחות...(בעיקר כשנדבקה לי פטרוזיליה לשיניים ושמתי לב שהמצלמה הזו עדיין מסתובבת שם)...למזלי, איב, הכלבה של דיויד באה לחלוק איתי ביס מסלט הטונה שלי ועזרה לי להרגיש קצת בבית כמו עם הכלבלב שלי...היא מתוקה אמיתית הכלבה הזו.. המשימה העיקרית שלנו היא לבדוק מתי משדרים את זה....לדעתי יראו אותנו שם לא מעט...צילמו אותנו לפחות 3 פעמים...(מוזה ערב, מוזה בוקר, קופת כרטיסים בהופעה חיה עם עמרי, ובהופעה עצמה, ובעצם גם לפני, כשראיינו אותנו על דיויד..יש עלינו...) (קריאה אחרונה להילה
להראות סימן חיים)

נעלמה הילה

נראתה לאחרונה באיזור מצדה, לובשת לבן, בורחת ממצלמות. המוצא הישר מתבקש להחזיר.

H I L A M A

New member
המוצא הישר

שלום לכולם, אני עדיין כאן אבל כל הכבוד על העירנות. מאוד נהניתי מההופעה, היה מדהים. אני אומנם לא מהסוג שקופץ מול המצלמות עם שלטים ואני חושבת שאפשר לכבד את זה והאמת שאני גם לא מתחברת לזה בכלל. ואם הכוונה מופנת אלי- בריחה לשורה ה-30, עליתי שתי שורות והאמת שהיה לי מאוד נעים שם וגם הכרתי מעריצים חדשים וזווית אחרת לבמה... בכל מקרה, נהיה קצת צפוף פה. אני אתן לרוחות להרגע, וכמו שמלפפונה אומרת... מקסימום אני אחכה להזדמנות המתאימה...

glitter8

New member
נא לרווח את השורות...

איש באמונתו יחיה, ובשורתו ישב, אני לא יודעת מה איתכם, אבל אני הערב אצטופף לי באיזו שורה....כי הערב....יהיה טוב...

handlessman

New member
אז זה בהוט???

חשבתי שמדובר על ערוץ הבידור של יס, יענו כמו ביפ של הוט... אבל עכשיו זה יותר הגיוני, הכוונה בבידור פה זה לא לצחוק עליו... ובאמת כבר לא הבנתי מה יש לצחוק עליו תכנית שלמה... גם את זה אני אנסה לברר...

למעלה