לאן נעלמה קונספירצית החציל שלי

Oscar16

New member
לאן נעלמה קונספירצית החציל שלי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

Oscar16

New member
בכל מקרה, הנה היא

ישנה קונספירציה ענקית מתחת לאפנו ואף אחד לא שם לב... יכול להיות שנתקלתם בו, יכול להיות שלא, אבל קיים "ירק" שקוראים לו חציל. החציל הוא לא סתם ירק כפי שמקובל לחשוב. הוא צורת החיים המתקדמת ביותר, החכמה ביותר, והחזקה ביותר. הנה ההוכחות לכך: החציל הוא אינו בעל צורה מוגדרת (אני רוצה לראות שמישהו פה יכול לתאר את הצורה של החציל), מכיוון שהוא אינו צריך צורה כי הוא גם ככה כ"כ חכם ובעל עוצמה. בני האדם תמיד פחדו ועדין מפחדים ממנו. מישהו אי פעם ראה את הבפנים של החציל כשהוא היה עדין חי? לא! רק אחרי צלייה בתנור וניקוב חורים פותחים אותו ועושים ממנו סלט חצילים. שימו לב, סלט! לא משהו אחר! הדבר מקביל לוידוא הריגה. הפחד מפני הלא נודע\העוצמה והחוזק המסתתרים בתוכו הם שמנעו מאיתנו הצצה אל הדבר הכמעט אלוהי הזה. כמו כן בציורים תמיד מתארים את החציל כסגול. כולנו יודעים שהוא שחור כמו הלילה. למה מציירים אותו סגול? פחד\יראת כבוד. לסיכום חציל לא צריך לחשוב. חציל כבר יודע. אם קורים לכם דברים לא מובנים\לא מוסברים חפשו בסביבה חציל. הם זוממים משהו אבל לא ידוע מה. היזהרו מהם

IC4

New member
צדקתי פעם כשאמרתי

שהפורום הזה הולך לגהנום מה לעזאזל ? מה זה ההודעות האלה? איפה האנשים שהיו רושמים הודעות עם כותרות "די לקונספריציות שום במרק" "הלאה עם הודעות מפגרות" "תנדו ותמחקו מהר !" הפורום הפך להיות נחלת ילדים חסרי תושיה? מזל ! מזל !!!! שרדסטורם הוא מנהל דרגה גבוה ממני ויש לי את כל הכבוד לו בעולם למרות שאני לא מסכים איתו ולכן הפורום נראה כמו שהוא נראה... אבל אם אנשים שרוצים להפוך את הפורום לבדיחה רוצים להחרים את הפורום יש לי רק משהו אחד להגיד - אוי לא ! לא רגע יש לי אחד יותר טוב AND STAY OUT אה לא שניה אפילו יותר טוב dont let the ALT+F4 kick ur vagina on ur way out

חזיר בר

New member
היה אחד שאמר "הלאה עם הודעות כאלו"

מה עם חופש ביטוי, הודעה משעשעת שמתקשרת לא בצורה עקיפה לכותרת של הפורום אני חושב שאלו הן הודעות מצוינות לפורום הזה ואנחנו מורדים בך אתה מבין? מרד וירטואלי ואנחנו כבר יותר מאחד!

Chot

New member
חיפ

עזוב אותך, עוד כמה רבע שעה הוא מתחנן על עכוזיו למחילה.

חזיר בר

New member
נכון!

אפילו לא יהיה כיף למרוד בך כי אתה דיקטטור פרווה שמשנה את דעתו כל חמש דקות. תנו לנו מנהיג חזק לעם לעם חזק. תנו למימי את סמכויות הפורום האמיתיות ולא רק את הצבע הכחול.

IC4

New member
אוי איייזה כיף!!!!!

מרד !!
המרד על נבוכדנאצר אני הולך לעשות משהו מאד כיפי לסייפריסטים שכמותכם

Oscar16

New member
וחוצמזה, מה הלחץ?

אני משוכנע שלפחות 75% מההודעות כאן לא באמת משקפות את מחשבותיהם\פחדם של האנשים פה ומובעות על מנת להפיג שעמום\לעשות קצת שמייח בפורום. אז בלי עצבים ודיקטטורה

IC4

New member
oscar16

אני מעריך את כנותך להגיד את מה שאת חושבת על אנשים בפורום, או שזה משקף את 75% מההודעות שלך בזמן שאינך יודעת שמץ של חרא מה אנשים אחרים חושבים ואת רק משערת (חוק חשוב בחיים הוא לא להניח הנחות, אז מה אם אי-ידיעה IS A BITCH, נלחמים בזה) ואם האנשים הם כמוך או, סליחה, כמו מה שאת אומרת - אין לי שום בעיה להחליף את אותם 75% ב75% חדשים שדווקא כן חושבים על משהו בחיים שלהם מעבר לפעם ביום/שבוע לבוא לפורום ולהיות מושפע ממנו לחצי שניה ואז לחזור לחיים חסרי המחשבה שלהם. הפורום הזה - שוב אני אגיד - נועד כדי לפתוח את המוח של אנשים, לשחרר אותם. לא כדי לנסות להצחיק ללא הצלחה/להפיג שעמום/לרשום שטויות שלא משקפות את הפחדים והדעות האמיתיים של אנשים (לא סיבה ראויה לקיום פורום)

מימי

New member
אני בעד!

נמאס לי להיות שליטת הפורום והאוקיינוסים בכאילו. "רוצה עוד כוח! עוצמה עילאית! היקום כולו יהיה בשליטתי!!! מווווווווואההההההה!" (שילוב של אורסולה וג´אפר יחד)

RedStorm

New member
האאאאאאאאא!

IC אני עומד לצידך . אבל תראה חברי זה ששתינו רוצים את אותו דבר , ואתה יודע מהו , זה טוב. אבל יש בעיה אנחנו לא יכולים לכפות עליהם לרשום הודעות כמו שאנחנו רוצים(DAMN!) לפעמים אני עצוב כשאני נכנס ... כי לפעמים הפורום נראה !כולו! כמו שרשור בדיחות ....ושום דבר רציני..... פעם זה היה קצת , פה ושם , טוב , עכשיו זה הכל .... וזה מסריח. ואני יודע שזה רק אני ועוד אחד שפשוט נמאס להם לקרוא הודעות על קונספירציית ה$@#$@# אבל זה רק אנחנו אז אל תשימו זין עלינו כי זה רק אנחנו. אבל בבקשה!

IC4

New member
כן BUT

זה נראה כאילו אנשים כופים על עצמם לרשום הודעות מפגרות כי "היי תראו נכנסתי לפורום תראו איזה אנשים מפגרים ונושאים מפגרים יש פה אז בוא גם אני ארשום משהו מטומטם שאני אחשוב עליו במשך חצי שניה רק כדי לרשום משהו כדי לצחוק איתם/עליהם" אתה מבין נשבר לאמא שלי הכוס מדברים כאלה. הפורום הזה לא נועד להיות ילדותי. ולצערי כל הבני עשרים ו+ שהיו פה בהתחלה התחלפו בבנות 15 שאין להן ממש מה לתרום לפורום, ועד כמה שאנחנו אוהבים אותן הן עדיין רואות בפורום הזה בדיחה. הודעה זו מתיחסת לבנים ולבנות באותה מידה.

Chot

New member
היי היי

אני עוד לא בת 16 וגם ככה זה לא כזה רחוק מ15 אז תשמור על השפה שלך

למעלה