לאן נעלמה R66 רנה? מישהו יודע?
R r66 New member 11/12/04 #2 בוקררררטוב צחי../images/Emo24.gif אם היית בא לעזור לי אז אולי לא הייתי כל-כך עייפה היה לי מפגש ענקי וכל כולי עסקה בהכנות כבר כמה ימים..... הרגליים, אחחחחח צ'כות מנוחה לא נעלמתי, בחיי....אני כאן ובחיים בוקר טוב לכולם אובבבבבבבבבבבת ותודה על תשומת ה
בוקררררטוב צחי../images/Emo24.gif אם היית בא לעזור לי אז אולי לא הייתי כל-כך עייפה היה לי מפגש ענקי וכל כולי עסקה בהכנות כבר כמה ימים..... הרגליים, אחחחחח צ'כות מנוחה לא נעלמתי, בחיי....אני כאן ובחיים בוקר טוב לכולם אובבבבבבבבבבבת ותודה על תשומת ה
B bigjack New member 11/12/04 #3 לא קראת לי../images/Emo8.gif שמח לשמוע שהכל בסיידר...............פשוט היית חסרה בחזרה
W wan New member 11/12/04 #5 ואני שואלת לאן נעלמו לנו../images/Emo4.gif אוהבת טיולים המקסימה... סימונה 5 היקרה...
פ פנינה המקורית New member 11/12/04 #7 אוהבת טיולים עוברת תקופה לא קלה ואני מניחה שזו הסיבה שלא רואים אותה על תשומת ה אתקשר אליה במוצ"ש ואוודא מה שלומם Pנינה
אוהבת טיולים עוברת תקופה לא קלה ואני מניחה שזו הסיבה שלא רואים אותה על תשומת ה אתקשר אליה במוצ"ש ואוודא מה שלומם Pנינה