לאן נעלמו כל הגמדים? גוליבר עדיין לא הגיע!
T the king 25983 New member 11/2/03 #3 הוא צודק../images/Emo70.gif ../images/Emo103.gif באמת הגמדים נעלמו, הגמד שלי הופיעף שאל אותי מה אני רוצה, אמרתי לו והוא נעלם... מוזר
הוא צודק../images/Emo70.gif ../images/Emo103.gif באמת הגמדים נעלמו, הגמד שלי הופיעף שאל אותי מה אני רוצה, אמרתי לו והוא נעלם... מוזר
ה הגמד של סמיון New member 11/2/03 #4 אני ממש מצטער! סמיון, אני ממש מצתער! לא יצא לי להתחבר הרבה זמן! אני עדיין אוהב אותך וחושב עליך! אני מקווה שלא אכזבתי אותך אוהב![ הגמד! אני מקווה שאתה אוהב גיטרות
אני ממש מצטער! סמיון, אני ממש מצתער! לא יצא לי להתחבר הרבה זמן! אני עדיין אוהב אותך וחושב עליך! אני מקווה שלא אכזבתי אותך אוהב![ הגמד! אני מקווה שאתה אוהב גיטרות
T the king 25983 New member 11/2/03 #5 לא נורא...../images/Emo103.gif העיקר שעכשיו אתה כאן. אני מאוד אוהב גיטרות, כנראה שכשכתבתי את מה שאני רוצה שכחתי את זה, אשמח לראות עוד תמונות של גיטרות (יפות)
לא נורא...../images/Emo103.gif העיקר שעכשיו אתה כאן. אני מאוד אוהב גיטרות, כנראה שכשכתבתי את מה שאני רוצה שכחתי את זה, אשמח לראות עוד תמונות של גיטרות (יפות)
ה הגמדה של תמר New member 11/2/03 #6 תמר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני נורא מצטערת לא יצא לי לכתוב יש לי כרגע בעיה בצייר אז אני לא יכולה לעשות לך מה שרציתי... מצטערת אני יעשה יותר מאוחר
תמר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני נורא מצטערת לא יצא לי לכתוב יש לי כרגע בעיה בצייר אז אני לא יכולה לעשות לך מה שרציתי... מצטערת אני יעשה יותר מאוחר