לאן נעלמו לי כולם? אנשים, אני כבר לא רואה אותכם! איפה אתם? מצורפת תמונה שלא תאמינו עליה...
A Alexis New member 10/8/01 #1 לאן נעלמו לי כולם? אנשים, אני כבר לא רואה אותכם! איפה אתם? מצורפת תמונה שלא תאמינו עליה...
ע ענבר1 New member 10/8/01 #2 ראיתי את המיני סדרה-סרט הזה לרנה יש קרה פשוט מזעזע זה סרט שמבוסס על ספרה של דניאל סטיל "שינוים" לרנה יש תפקיד קטן וחסר משמעות
ראיתי את המיני סדרה-סרט הזה לרנה יש קרה פשוט מזעזע זה סרט שמבוסס על ספרה של דניאל סטיל "שינוים" לרנה יש תפקיד קטן וחסר משמעות
C Celaeno New member 10/8/01 #3 והיא משחקת את האחות התאומה של קרי בריידי המזעזעת מ"ימי חיינו". למבוגרים יותר שביניכם - רנה לא נראית שם בדיוק כמו דבי גיבסון?
והיא משחקת את האחות התאומה של קרי בריידי המזעזעת מ"ימי חיינו". למבוגרים יותר שביניכם - רנה לא נראית שם בדיוק כמו דבי גיבסון?
F foxfire_h New member 11/8/01 #5 אני חייבת לציין שהמיני סידרה הזאת שהיא, עם כל הכבוד, אחד הדברים היותר נוראיים שיצא לי לראות בחיים, גרמה לי לסמפט את רנה אחרי שהיא עצבנה אותי תקופה ארוכה. כאילו, ריחמתי עליה - להסתובב עם הקארה המזעזע הזה ברחוב והכל... ופרויד היה אומר: הכל מקנאה.
אני חייבת לציין שהמיני סידרה הזאת שהיא, עם כל הכבוד, אחד הדברים היותר נוראיים שיצא לי לראות בחיים, גרמה לי לסמפט את רנה אחרי שהיא עצבנה אותי תקופה ארוכה. כאילו, ריחמתי עליה - להסתובב עם הקארה המזעזע הזה ברחוב והכל... ופרויד היה אומר: הכל מקנאה.