לאן נעלמו מיכל, הלן ועדנה

אדירן

New member
בובי עשיתי כפי שהצעת וקראתי.

תוך כדי קריאה בהיסטוריה של הפורום למדתי גם על המהפך שחל כאן ועל הסיבות הבלתי נעימות שהובילו למהפך. הבנתי שבעבר הלא רחוק הפורום רחש פעילות לעומת היום. והרגשתי שהחמצתי קצת. כי היום הפורום, אם להגיד את האמת לא מפתה בריקנות שלו. לא התכוונתי לפגוע, רק להאיר דרך ההרגשה שלי. תודה לך וגם בהצלחה על קבלת הניהול.

sad

New member
הי אחת מהצד...

שנעשה לאדריאן ערב כמו שרק אנחנו יכולות??? כזה מלא דחלילים וסמיילים ושירים נוגעים ללב של משוררים לאומים קצת ציניות והומור שחור

אוי.. מה שנקרא הצתה מאוחרת..

כן. אבל לא בשביל אדריאן. אופו נעלמת אופו?

sad

New member
קצת פה קצת שם

אבל לעולם לא ממש נעלמת, אולי נאלמת אולי עייפה (בדר"כ) וגם ההצתות שלי רגעיות באה והולכת אבל תמיד מדחללת לך דחליל ונשיקה

גריני

New member
אולי....

הן נסעו לחו"ל - עם "זה שאת שמו אסור להגיד".... (רמז למי שלא מכיר: הארי פוטר)

acky007

New member
כלל לא משנה...

כלל לא משנה לאן נעלמו מי שנעלמו. מה שחשוב זה שמי שנשאר, ואלו שמצטרפים, צריכים להחזיק את הפרורום הזה חזק שלא יעלם. ואני סומך על רויטל שתעשה מלאכה נאמנה לשמור על הקיים ולא להניח לו לההרס. לי אישית, למרות שאיני מרבה לכתוב, מאוד חשובה המשכיותו של הפורום הזה...אנא, אל תניחו לו ליפול. שבת שלום. אברהם, אבא של לירון.

sad

New member
בטח שמשנה לאן

יש הבדל משמעותי בין משחק קווידיץ´ משובח למרדף אחרי הלורד וולדרמורט (או שכבר שכחתי את שמו..) אבל בשורה התחתונה כולנו בביה"ס של הקוסמים שלנו וכל אחד יבחר את השיעורים שלו ואיך הכריח אותנו דוד עזריאלי לקרוא ללא הפסקה לאחרונה: זה בידיים שלנו (סחתין לעצמי על הפטריוטיות)

למעלה