לאן נעלמתם?

ל3

New member
ריטוש´

אני פה וגם אני שואלת מה עם כולם. השמיעו קול......הכל בסדר?

קטיפה

New member
קוקוריקו תרנגול

אני פה אבל אני מסימת מאוחר ללמוד כך שאני ישר עושה שיעורים ומתכוננת למסחנים שלא ממש מצליחים אגב היום קבלתי בחן מעצבן שלא קבילתי בו ציון מזהיר אומנם עובר אבל ציפיתי ליותר והומורה הורידה לי על כלום! תגידו למי מפה יש בע"ח? שירי ריטה מה שלומכם?

ל3

New member
הי קטיפונת

אני מקווה שבין השיעורים למבחנים את מוצאת גם זמן לעצמך. הציונים הם חשובים אבל כבר אמרו לי פעם ( ומי שאמר את זה הוא מאוד חכם) שהם לא הכל בחיים. לי יש כלב מקסים שיהיה בן 10 בנובמבר. קוראים לו בוני אבל אני קוראת לו תמיד בשמות החיבה הרבים שהמצאתי לו והם: שוקי, בוקי, קוקי, בולי, פישפש מצוי וכו´. אני מתה עליו וממש לא יכולה לדמיין את חיי בלעדיו. הוא הbaby שלי.

קטיפה

New member
אויש כמה אני מתה על חיות

ואני לפעמיים שמה תמונות של החתולים והכלבים אם שמת לב יש לי 2 כלבים מאוד פשושים 1 מיקי שהוא בן 12 אחד מיילו שהוא בן חצי שנה ויש לי 6 חתולים (אחד הבאתי אתמול מורעב ומוזנח) ויש לי עוד כמה חתולים שהם לא שלי רשמיים אלא אני קוראת להם חתלוי רחוב כדי שאמא שלי לא תתעצבן למה מספיק לה מחתולים ויש לי 2 פינקים ו4 תוכים וקיפוד וצב ו2 דגים ועוד כמה שבועות קונים לי גוזל של ג´אקו שאני אאכיל אותו ואטפל בו וזה בזכות ה"ציונים המזהירים שלי" ההורים והמורים אומרים שהם בסדר אבל אני לא מרוצה.. איזה סוג בוני שוקי בולי קוקי פישפש מצוי?

ritosh

New member
קטיפוש

ההורים והמורים אומרים שהציונים בסדר ואת לא מרוצה???!!! לנו יש חתולה שקוראים לה פיצה. למה? ככה! זאת חתולת רחוב שאימצנו כשהיא היתה בת שבועיים. הרבה זמן היא היתה בגינה עד שריחמתי עליה והיא נכנסה הביתה. מאז היא חושבת שאני אמא שלה והיא עוקבת אחרי לכל מקום. רק מה שמרגיז אותנו, המעצבנת הזאת לא נותנת לנו לחבק ולנשק אותה. אנחנו מתים עליה והיא חתיכת סנובית לא שמה עלינו! ממש צריכים לרוץ אחריה כדי לתפוס אותה לקצת חיבוקים ונישוקים. הגברת גם מאוד בררנית באוכל. האוכל היבש לא הכי טעים לה, באוכל הרטוב רק טעם מסוים ואפילו לאוכל שלי יש לה טענות! חוצפה שכזאת!

ל3

New member
ילדת טבע שלי

שוקי שלי הוא כלב קטנציק בגודלו ( אך ענק במעלותיו) מעורב. ההיסטוריה שלו היא רחבה. לפני כ 10 שנים יצאתי לסמנריון מטעם הבית ספר שהיה בירוחם ( אם לא שמעת אז זה מושבה נידחת בדרום). הסמנריון היה 3 ימים וביום השני עשו לנו משחק "חפש את המטמון " בעיירה וכך התחלקנו לקבוצות וחיפשנו רמזים. במקרה עברנו ליד בית ושם ראיתי את שוקי שלי לראשונה והתאהבתי מייד. הוא היה אז בן 3 שבועות ושיחק עם אחותו בחצר. לא יודעת מאיפה היה לי את האומץ אבל נכנסתי לחצר ופשוט הרמתי אותו. בעלת הבית יצאה החוצה ושאלה אותי אם אני רוצה אותו ואני אמרתי שכן. יום וחצי הסתרתי אותו באכסניה ולא המורים ולא אף אחד ידע על קיומו. כשנסענו באוטובוס כבר גילתי אותו כי אי אפשר היה להסתיר את היללות שלו וכך מירוחם נסעתי עד הבית ( רחוק מאוד). אמא שלי כמובן לא ידעה שאני אחזור מהטיול עם שלל שכזה ובהתחלה היא לא הסכימה שאני אכנס איתו. רק כשאמרתי לה שאם לא הוא אז גם לא אני היא נכנעה והסוף כבר ידוע.... ממש סרט טורקי

קטיפה

New member
ריטה&שירי

זה באמת מעצבן אצלי כל חייה אוהבת אוכל אחר ככה שבמחסן יש לנו סטוקים של כל סוגי האוכל ריטהההההההההההההההה איך עבר היום? איך הצלחת להסתיר אותו?????????? אני פעם הבאתי חתול מאיזה טיול שהיה לנו ברמת הגולן הוא היה ממש גור קטנטן ושמתי אותו בתוך הכיס של הז´קט והוא היה מזה פשוש שיריייייייייייייי איך עבר היום?

ל3

New member
הצלחתי כמוך

זה היה חורף ובגלל שהוא היה כזה קטן הצלחתי להשים אותו בכיס של מעיל הדובון שהיה לי. היום היה בסדר. מצב רוח עדיין קצת ירוד אבל אני מקווה שזה יעבור . אני עובדת על זה. חוץ מזה הכל בסדר, מלבד זה שכרגע יש לי כאבים איומים בכל יד שמאל מהכתף עד כף היד. כנראה שזה משינויי מזג האוויר כי כל פעם שהוא משתנה יש לי כאבים. האם עוד מישהו סובל מזה פה? מה איתך? איך בבית ספר החדש- ספרי לנו קצת... יש חתיכים?

ilush

New member
שינויי מזג האויר....

מכירה את השיר? שלמה ארצי, בתקופתו הנפלאה...מתה על השיר הזה! ולגבי התופעה- כאבי פרקים בזמן חילופי עונות ושינויי מזג אויר- גם אני סובלת מזה, זה סיוט! אני כל כך אוהבת את תקופות המעבר, בייחוד את הסתיו- מתחיל להיות קריר...איזה כיף, תענוג! הבעיה היחידה התקופות האלו מבחינתי היא כאבי הפרקים, מה לעשות... האמת שיש כמה דברים קטנים שאפשר לעשות (חוץ מלקחת כדורים למיניהם...). אם מדובר באיזור קטן יחסית (שורש כף יד לדוגמא) אפשר להשתמש בתחבושת אלסטית, זה עוזר לפעמים. אפשר גם להשתמש במשחות למיניהן (יש המון סוגים, כל אחד צריך למצוא מה שמתאים ועוזר לו), אני משתמשת בתכשיר שנקרא אוקסיפן (מגיע בצורת Roll-On, כמו דיאודורנט), לרוב זה מרגיע. חוץ מזה, לגבי פעילות גופנית- דווקא פעילות מתונה ולא מאומצת (כמו פלדנקרייז/התעמלות בריאותית אחרת) עוזרת מאוד לכאבי הפרקים וגם....משפרת את מצב הרוח! אז שיריל´ה, תרגישי טוב (מכל הבחינות), חיבוקים, אילנית.

ל3

New member
תודה אילניתוש´

באמת שמתי אתמול תחבושת אלסטית במפרק היד ואת הכתף פשוט חממתי עם כרית חימום ולקחתי נקסין וזה באמת מאוד עזר. נראה לך שיש לזה קשר ללופוס?

קטיפה

New member
אהההההההה

לי לפעמיים קורה שיש לי כאבים כמו שאמרת וזה בדרך כלל קורה לפני שיש לי חום בבית ספר החדש? אווווווווווו בטח יש חתיכים!!!!! אבל קשה מידי לדעתי

ל3

New member
קטיפונת

מה קשה לך מתוקה- הלימודים, המורים או החברה החדשה. אל תשכחי שכל ההתחלות הם קשות אבל אני בטוחה שלאט לאט זה יסתדר. אני סומכת עלייך ב 100% אוהבת
שירי

ritosh

New member
היום שלי היה נהדר! ../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo3.gif

ilush

New member
עוד כמה שעות ביממה...

לו רק היו לי...(למרות שבטח גם הן היו מתמלאות..) איך מספיקים לעשות הכל? וצריך גם לנוח,אם אפשר, אחרת קשה...(לפחות אצלי, בעיקר בזמן האחרון..) אז בין לבין, מנסה למצוא זמן להכל- לפעמים זה מצליח יותר, ולפעמים פחות... משתדלת להתעדכן, לשמוע ולהשתמע- חיבוקים לכולם,אילנית.

gaia20

New member
הי לכולם....

היה לי שבוע קצת קשה, נעלמתי לכם ויצא לי להכנס רק בשעות מאוחרות כאלה שכבר אף אחד לא כאן... תסלחו לי כולם, מקווה שבסוף השבוע יצא לי להכנס יותר.

למעלה