לאן נעלמתם?

mor000

New member
לאן נעלמתם?

שישי שבת כבר כאן וגם החורף שנזכר להגיע... יחד עם החורף שלל המחלות, הנזלות והשיעולים, בקיצור- אני מאמינה שאני אצטרך להגיד לרובכם להרגיש טוב, אז תרגישו טוב!!! עיקר ההודעה הזאת היא בעצם לאחל לכם סוף שבוע מצויין. בנוסף לכל זה, אני מאמינה שלרובכם יוצא לקרוא את עיתוני סוף השבוע, אשמח לדעת אם קראתם כתבה מעניינת ולספר לנו עליה... וכמובן סתם אם בא לך לשאול שאלה או סתם להעיר הערה...
כולכם מוזמנים לענות על השאלון על גליון השבוע שנמצא כאן בפורום ובנוסף לענות על הסקר כי ביום ראשון הוא עומד להתחלף [= שיהיה שבת שלום. מור.

mor000

New member
ד"א

יום ראשון תתחיל הפינה של "אנחנו קובעים את הרייטינג", אנחנו מצפים להשתתפות מלאה מהצד שלכם אז היכונו [= אם אין לכם מושג על מה מדובר אתם יכולים להסתכל בשרשורים בפורום ולהבין על מה דובר [= ....

mor000

New member
אני דווקא רואה

שאת יודעת לשרשר [= הכוונה בשרשור זה נושא חדש שמתחתיו יש תגובות... הכל מתחבר יחד לשרשרת ובגלל זה קוראים לזה שרשור. אם מישהו רוצה להגיב להודעה אך במקום ללחוץ על 'הוסף תגובה' הוא לוחץ על הודעה חדשה נפתחות המון הודעות חדשות בפורום שלא צורך וגם, ההודעה שלו לא מתקשרת לשום נושא כך שלא מובן למה הוא הגיב... בקיצור, אם את רוצה להגיב להודעה, ללחוץ על הוספת תגובה בהודעה אליה את רוצה להגיב, ולא על נושא חדש...

naama444

New member
../images/Emo9.gif

חחחח אה הבנתי. מור ממתי את כתבת במעריב לנוער? ובת כמה את? ^^

Just Anna

New member
וואי נדמה לי יש לי חברה .. ../images/Emo41.gif

שיש לאחותה חברה בשם מור והיא כתבת במעריב לנוער XD גם אני מראשון ^_^

mor000

New member
חחחחחחחחח וואלהההה

נראה לי שאני הכתבה היחידה מראשון והיחידה שקוראים לה מור אז ייתכן [=

amit678

New member
כשכתבת את ההודעה הזו "נעלמתי" בבית הספר ../images/Emo10.gif

באיזה שעה את מסיימת שאת מגיעה באחת עשרה הביתה (כל עוד היית בבית)? בכל מקרה עצם זה שבזמן שהייתי בשיעור מתמטיקה (למישהו פה יצא ללמוד שלוש שעות מתמטיקה ברצף?! זה לא כיף, תאמינו לי!) גורמת לי לקנא בך
דווקא אני, לעומת כל מי שאני מכירה בערך, בריאה ושלמה (אולי טיפטיפה מצוננת
) אבל אני מצטרפת לברכת התרגישו טוב של מור כי אני בטוחה שרובכם צריכים את זה! עוד לא יצא לי לקרוא עיתון היום, אבל כשיצא אם אני אקרא כתבה מעניינת אני מבטיחה לשתף... סוף שבוע נפלא לכולם ושבת שלום
נ.ב- ראיתי עכשיו את העמוד על הפורום...יצא ממש יפה בעיני! מי אייר אותו?

mor000

New member
תום טרגר...

כביכול אני לא לומדת בימי שישי.... את ממש לא צריכה לקנא בי, אני מסיימת כל יום בסביבות 3 ל5.... [לא, אין מוקדם מזה...] יום שישי משלימים לנו שעות בגלל השביתה, היום היה לי רק שעתיים מתמטיקה כך שהגעתי מוקדם, אבל את האמת שהמשכתי ללמוד בבית לקראת מבחן ענק ביום שני. עדיין מקנאה?

amit678

New member
לא ממש ../images/Emo6.gif

למרות שלך יש רק את השנה הזו (את בי"ב נכון?) ולי יש עוד 4 שנים (כיתה ט')
אה ותום אם אתה קורא שורות אלו אהבתי את האיור לכתבה (וגם את הכתבה, כבר אמרתי)

mor000

New member
לא, אני בי"א...

לצערי יש לי עוד שנה וחצי להעביר בבית ספר...

חדשהה :]

אני חדשה פה, אני מנויה למעריב לנוער שנה וחציי . קוראים לי ענבר ואת בת 11 מהמרכז .

amit678

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני עמית בת 15 וכ"נ די חדשה במעריב לנוער . מקווה שתהני פה

mor000

New member
כתבה קטנה שעניינה אותי בסוף שבוע הזה...

כמו שאמרתי, אני אשמח אם תגידו אם יצא לכם לקרוא איזה כתבה מעניינת סוף שבוע הזה, אז לי דווקא יצא לעיין בעיתונים היום [גם מעריב וגם ידיעות] והייתה איזה כתבה, או יותר נכון טור בעמוד הפתיחה של המוסף 7 לילות בידיעות אחרונות אותה כתב תומר קמרלינג... תומר בעצם מספר על הסקר שנערך ע"י המועצה לשלום הארץ בזמן האחרון וממנו ניתן לראות שרוב הנוער מעדיף לבלות בקניון בזמנו הפנוי. המסקנה הראשונה היא שהנוער מדרדר? אולי זה מה שיחשבו אחרים, הגדולים, אלו שעברו או לא עברו את גיל הנוער, אך תומר מציג עמדה אחרת, עמדה שאולי שמעתי בעבר אך הוא מצליח לנסח זאת בצורה מצויינת. הנקודה שלו היא שפעם האופציה המלהיבה הייתה לשחק בגינה והיום זה להיות בקניונים... שבעצם אלו שחוו ילדות אחרת, מתרפקים על הילדות ההיא בגלל שהם חוו אותה ולא בגלל שהם היו יותר תמימים או שהעיסוקים שלהם היו יותר טבעיים. השורה התחתונה היא שפעם לא היה יותר טוב, אני משערת שגם אנחנו בעוד 20 שנה, נסתכל על הילדים שלנו ונגיד את אותם השורות... פעם היה יותר טוב. אני מציעה לכם לקרוא את הטור הזה וכמובן לכתוב את דעתכם...

גם אני אהבתי את המאמר הזה../images/Emo29.gif הוא העביר נקודה מעניינת וגם סוף סוף מאמר על נוער שלא מתעצבן עלינו... אנשים פשוט כל כך מגזימים לפעמים/= "המחקר הזה יותר מדאיג מהגרעין האיראני", נו באמת|:

vlad11

New member
לכל אלה שקוראים מעריב לנוער

אני רוצה להגיד לכם שהעיתון הזה מה זה שווה אני מביאה אותו לבית ספר ויש לי חברות שמנויות לראש 1 ומעדיפותת את זה!!

למעלה