לאן נעלמתם הלווווווווו תתעוררו מה היובש הזה!!!!!!!!!!!!!!!1
L lady polegra New member 3/12/04 #2 לא יודעת מה עם אחרים אבל אני נעלמתי עקב עומס פתאומי במבחנים על ימין ועל שמאל בתוספת לחץ פסיכולוגי והרצון לצאת ולבלות או להיפגש עם חברים ולו במעט הזמן שנותר. מה שאומר שלא נשאר זמן לגלישה שהיא בזבוז זמן יקר לעיטים.
לא יודעת מה עם אחרים אבל אני נעלמתי עקב עומס פתאומי במבחנים על ימין ועל שמאל בתוספת לחץ פסיכולוגי והרצון לצאת ולבלות או להיפגש עם חברים ולו במעט הזמן שנותר. מה שאומר שלא נשאר זמן לגלישה שהיא בזבוז זמן יקר לעיטים.
פ פלפלת 19 New member 3/12/04 #3 לא חשבתי על זה אבל את צודקת../images/Emo88.gif אכן זה זמן ייקררר וזה מושךךך וצריך למצוא תעסוקות שונותת שלא מבזבזות זמן סתם ככה. למרות שזה כיףף לשבת על המחשב זה אחלה תעסוקהה טוב בזה אני סותרת את דבריי אז אני יגיד שלום בייי
לא חשבתי על זה אבל את צודקת../images/Emo88.gif אכן זה זמן ייקררר וזה מושךךך וצריך למצוא תעסוקות שונותת שלא מבזבזות זמן סתם ככה. למרות שזה כיףף לשבת על המחשב זה אחלה תעסוקהה טוב בזה אני סותרת את דבריי אז אני יגיד שלום בייי
L lady polegra New member 4/12/04 #4 יאפ זה לוקח זמן. והרבה ואצלי אין זמן אפילו לנשום עד ה 31/01 (בגרויות חורף ) :/