לאן נעלמתן בנות?

keren1

New member
השותפה שלי לחדר - המחשב שלה

התחפש לטרקטור. נקווה שזה יעבור. מה שלומך והילדודס. מה עם התמונות המובטחות? אצלנו הכל טפו-טפו-טפו. אתמול פגשתי שכן והוא שאל למה את לא שולחת את דניאל לשחק. הסברתי לו שדניאל הולכת לישון ב- 19 ואם אנחנו מגיעים הביתה רק ב- 17 אז יש הרבה מה להספיק וחוץ מזה אני אוהבת שהיא משחקת קצת עם האחים שלה שאותם היא לא רואה כל היום. אני מקווה שהוא הבין ולא נעלב (הבת שלו קצת קשה ולא נעימה ואני נאלצת לא פעם ולא פעמיים לרסן אותה או לשלוח אותה הביתה). איך שהגענו הביתה נקישה בדלת הבת של השכן רוצה לשחק אמרתי סליחה אבל אנחנו עסוקים. גם אני רוצה קצת זמן עם הילדים. אני כל כך נהנת מהם בזמן האחרון.

nonana

New member
חחחחחחחח גם לי זה קורה

אבל אני לא יכולה למנוע את החברויות של נעה. אני פשוט לפעמים אומרת לחברות שלה לא היום אבל זהו. הרבה פעמים או שהיא אצל חברות או שהן באות אליה ואחרי שהן הולכות היא פתאום צריכה זמן אמא. אם לא מאוחר היא מקבלת בשמחה אם כן אני אומרת לה שיש ימים שהיא צריכה להיות איתנו אבל זה תלוי בה. ולשימחתי היום היא ממש יודעת להגיד לחברות לא. אני שמחה לשמוע שאת נהנית איתם עכשיו. הכי כייף לשמוע שהגיל הכייפי התחיל. אני אתמול בערב הייתי בסדנת הורים שהרצו על השפעת התגובות שלנו על הילדים- ממש מעניין.

למעלה