לאן פני מועדות ?

mamush17

New member
לאן פני מועדות ?

שלום רב..
לפני כשלושה חודשים הכרתי בחור מקסים אך עם זאת היה לנו משבר לא קטן,ורציתי לדעת האם זה נכון לנו להישאר יחד ויותר מיזה ,אנחנו רוצים לשכור דירה יחד.. האם זה נכון לי ולנו ? האם הבחור הוא האחד עבורי ?
ובנוסף מבחינת עבודה ,כרגע אני עובדת בעבודה שלא הכי מתאימה לי ,האם אשאר שם לעוד תקופה ארוכה או שכבר כדי לעזוב ?
תאריך לידה שלי 27/12/87
תאריך לידה של הבחור 26/11/1985
תודה מראש

הבחור טיפוס אבהי העוטף מגונן ואת זקוקה לדמות

שלום ל mamush17

מפת הלידה הנומרולוגית שלך מראה שינויים רבים בפתח.
עוד מספר חודשים את נכנסת לשנה נומרולוגית מספר 1 המביאה אתה שינויים בכול תחום עבודה, זוגיות מגורים ועוד.

הבחור בשנה נומרולוגית אחרת עם אנרגיה שונה... קחי זאת בחשבון.
אולי כדאי קצת להאט את הקצב ? לדחות את המעבר המשותף כמה חודשים קדימה...

הבחור טיפוס אבהי העוטף מגונן ואת זקוקה לדמות זו.
על שניכם יהיה ללמוד וללמד האחד את השנייה שליטה בצג הרגשי.

mamush17

New member
דבר מה נוסף ..

תודה רבה לך על המענה..!
ציינת שהבחור עם אנרגיה אחרת ..למה הכוונה שלך ?כיצד זה בא לידי ביטוי? האם נראה שיש לו תכנונים אחרים ?ספר לי קצת עליו בקשה.. האם ז הבחור ועליו אני צריכה להילחם ?
יש משהו נוסף שמפריע לי איתו ,זה עצם העובדה שהבחור גרוש ולא רוצה כל כך חתונה כדת ,כלומר ברבנות,נכון שזה מוקדם לדון עליו בתקופת קשר קצרה (של 3-4 חודשים ) אבל זה נושא שיצא לנו לדבר ואני לצערי כניראה נתתי לו להבין שחתונה ברבנות זה לא כזה חשוב לי למרות שזה מאוד חשוב לי ולהורים שלי ..
כיצד אני אמורה להתמודד עם זה ?
האם איפשהו אתה רואה מיסוד של שנינו יחד ברבנות ?
לגבי מעבר הדירה ,כן החלטנו לחכות עם זה מעט .. השאלה כמה ?
אני יודעת שהוא כן אוהב אותי וחשבתי אולי להתנות את מעבר הדירה בעיניין החתונה .. כלומר שרק אם אנחנו יודעים שהכיוון הוא חתונה נורמאלית אז יש באמת סיבה לעבור דירה ,וזה כמובן רק בעוד כמה חודשים .. האם לדבר על זה עכשיו או שזה בכלל לא מתאים ?

אני מאוד מאוד מבולבלת ,לא רוצה לוותר על הבחור ולא רוצה להתנות כלום ,אך ככה אני מוותרת על דברים שבאמת חשובים לי ..
סליחה על שאני מגזימה עם הפירוט ועם התגובה ,זו פשוט הדרך שלי כרגע לנסות להתמודד עם זה
רק מקווה שהשינויים בשנה הנומרולוגית 1 הם אכן חיוביים לפחות .

mamush17

New member
חג שמח!!! עדיין לא נענתי

חג שמחח!!!
הוספתי תגובה למה שהגבת לי ועדיין לא קיבלתי התייחסות..אשמח לתגובה

למעלה