לאן רוכבים בשבת????

RockhopperJudy

New member
לאן רוכבים בשבת????

יורם מ EZ הודיע שהוא נטש את המחשב בגלל הוירוסים. הבנאדם זהיר!! בתקשורת מספרים שהסתיו יגיע לכאן מחר. אני כאן, אחרי השבתת רכיבה של המון ימים... מתגעגעת לשבילים, ובינתיים מדוושת ליד הבית. כמה אפשר???? (התשובה: לא הרבה!!!) אחרי קיץ מלא קינאה בכל הרוכבים שפגשתי בשוטטות שלי ברחבי אירופה אני קצת קיצרת רוח: לאן רוכבים השבוע???? הצעות תתקבלנה בשמחה! מישהו שירכב איתי גם יקבל הצעה מפתה: ההצעה להתנדב להרכיב באופניים שלי את הפדלים שסחבתי במזוודה כל הדרך מאוסלו...
אני מבטיחה לצ'פר בעוגת התפוחים המופלאה שלי!! עם הרבה קינמון!!! (ואם עקיבא/יורם יהיו בסביבה יהיה גם קפה!!)

clemente1

New member
אני מתנדב לסחוב את עוגת התפוחים..

היי יהודית מסוקרן לפגוש את הפדלים הנורבגיים......... רק בקשי ממישהו שיש לו מפתח להרכיב אותם. דיברתי עם יורם הוא אמר שרוכבים באיזור ירושלים והוא יעלה הודעה היום בערב או מחר נ.ב יורם יושב בסיפריה העירונית (מעניין) להתראות אופיר

akivab

New member
יהוווווודית מונאמו../images/Emo99.gif

השבת אנו נפגשים בלטרון אצל "אסא" . יורם אמור כל רגע לפרסם את הטיול בפורום אולם באם קשה להזדייין בסבלנות, פירסמתי את הטיול באתר "הרים". אני לא רוצה כרגע לפרסם את הטיול בפורום מאחר שיורם מתעקש לפרסמו ואני נותן לו את הכבוד. יהיה נחמד סוף כל סוף לראותך עד כמה טוב עשתה לך אירופה.

timon1

New member
אולי אפשר לעניין אתכם ברכיבת עמק

רגועה? קצת פרדסים, קצת ברכות דגים, הרבה טבע ומעיין לסיום. הולך?

RockhopperJudy

New member
טימון, רק אם תבטיח ש...

רק אם תבטיח שהגלבוע התנמך וכוכב הרוחות הפך לשפלה! ותעזוב את הנחלים והבריכות במקומם, שלא יזלו מהם המים! שכחת מה קרה בפעם האחרונה שהתפתיתי להצעתך??? יהודית

timon1

New member
מבטיח!!!

אחרי 3 שבועות שלא רכבתי אני מבטיח לסדר לי מסלול קליל ומהנה, את באה או סתם סוחטת ממני הבטחות?

ido mazor

New member
לא לא, אין לכם סיכוי לנחש

אני יודע ואני יודע. אבל טימון משלם הרבה כסף תמורת שתיקתי.

timon1

New member
אוי, הן עוד לא שלמות ואני../images/Emo99.gif

עידו, אין לך מושג כמה, מחר בס"ד נצא לרכיבונת מבחן לפני טיול השבת.

RockhopperJudy

New member
מי סוחט את מי???../images/Emo175.gif

עד כמה שאני זוכרת לא נשארה לי טיפה אחת לסחוט! אבל מה, הלימונדה והארוח אצל החמודים-האלה-במושב-ששכחתי-את-שמו היו נפלאים! תמסור להם ד"ש!

timon1

New member
אוקיי, יהודית ירדה מהסד"כ,

מישהו מתכנן להגיע לגלבוע מחר או שאני לבד?

למעלה