לאן שאני לא הולכת אני נתקלת בששים!!

yellow!

New member
לאן שאני לא הולכת אני נתקלת בששים!!

שם פרטי-6 שם פרטי+משפחה-6 6 6 תאריך לידה-6 6 6 דדדייייייי! המספר הזה רודף אותי!!!!! טוב...עכשיו ברצינות.... 6 6 6 סיבות,גורמים,תוצאות,השלכות ומשמעויות נוספות בבקשה [תתרכזו בחלק של המשמעויות]... 6 6 תודה תודה

yellow!

New member
אופס *2

1 על ששלחתי פעמיים את ההודעה 2על שיצאו לי יותר מדי ששים [אמרתי לכם שהם רודפים אותי B-(

עינת

New member
:cool:

כדי להגיב אני צרכה קצת יותר פרטים. תאריך לידה מלא ופרוט של השם אם לא שם מלא לפחות את המספרים.ראי הסבר בעמוד 2 של הפורום. אור שפע ואהבה עינת

yellow!

New member
אוקיי...הנה:

שם פרטי:3,1,4,6,1 משפחה:1,4,7,3,3 תאריך לידה:9.3.1983 תודה [ובבקשה תספרי לי כמה שיותר-גם אם זה לא נחמד]

IdanR

New member
את צוחקת, נכון?

נולדתי בדיוק שנתיים אחרייך! (אותו תאריך לידה) ואותי דווקה רודף המספר 11. יש לי שני כתובות, כי הבית שלי נמצא בפינת הרחוב, ובשניהם מספר הבית מסתכם ב11. גם ספרותיו של אחד מקווי הטלפון שלי מסתכם 11. ובטיול השנתי, מספר החדר שבו שהינו באכסנייה היה בדיוק 11. לפני יומיים גיליתי ש11 זה המספר שמייצג את מזל דגים. (זו הסיבה שבאתי לפורום הזה... זאת הודעה ראשונה שלי, דרך אגב) זה מפחיד אותי... כי אף פעם לא האמנתי בנומרולוגיה וכל מיני ``שטויות`` כאלה. זה בטח סתם צירוף מקרים אחד גדול. (-:

המספר 11

המספר 11, לפי הדעה הרווחת, מתקשר דווקא לכוכב אורנוס ולמזל דלי... אחרים משייכים את 4 לאורנוס - אך הוא מתאים יותר לכדוה``א. בכל אופן הוא לא קשור למזל דגים - נפטון, שליט דגים, רוטט בהשפעת הספרה 7. אבל אני מוכן להתערב איתך שאורנוס דומיננטי אצלך במפת הלידה :) הרי לא סתם ``רודף`` אחריך `11`... האומנם צירוף מקרים? -שבי-

עינת

New member
:cool: 11 לא מסמל מזל דגים...

המספר 11 שהוא למעשה 2 מסמל את מזל סרטן. הנומרולוגיה מדהימה בנכונותה גם אותי בכל פעם מחדש (ואני בתחום כבר 12 שנה). כאשר אנשים פונים אלי ליעוץ עני מבטיחה 95 אחוז של קליעה ולרוב התגובה היא שנתתי כאילו וצעדתי עם האדם מיום הוולדו יד ביד... אור שפע ואהבה עינת

IdanR

New member
אופס...

כניראה קראתי לא נכון או משהו... או שהמקור לא מהימן. בכל אופן, תודה רבה! (-: דרך אגב... אני לא רוצה להיסחף, אבל לפני כמה זמן כתבתי איזה הודעה בפורום אחר, והשעה שהופיעה לצד ההודעה הייתה 11:11. ועוד משהו - ידעתם שמלחמת העולם ה-I הסתיימה בתאריך 11/11 בשעה 11 ? למדנו את זה בשיעור היסטוריה... (-; אז יכול להיות שזה לאו דווקא משהו אישי. ואולי זה לא כל-כך קשור. צירוף מקרים או לא... אני לא לוקח את זה ברצינות, אחרת כבר הייתי משתגע... :cool:

yellow!

New member
ענת! כבר השלמתי את הפרטים מזמן B-()

ראי הודעה למעלה-מתחת לשלך תודה

עינת

New member
:cool: אל תהיי עצובה...

הנה חזרתי אלייך... מתוקה איני יכולה בפורום לנתח אותך ולעשות לך מפה אלה רק לגעת בדברים ולכן אתן לך מ``ס נתונים שנראים לי ממבט ראשון. עברת אי אלו קשיים בחייך אך הם חישלו אותך ולימדו אותך להתמודד. יש בך מלחמות של רגש והגיון תמידיות אך הרגש פוסק ברוב המקרים.יש לך אינטואיציה מאוד חזקה,מרגישה דברים בעמקי נשמתך,הקשיבי להם. את מאוד כריזמטית רהוטה בדיבורך ודרמטית משהו. נופלת וקמה,לא נרתעת ממאמץ.לרוב דוברת אמת ואם משקרת זה רק שקר לבן כיוון שלמדת שאנשים לא אוהבים לשמוע את האמת במלוא מערומיה. יש איזו ילדותיות באופייך ואת זקוקה להרבה חופש ומרחב. הכסף זורם לך מבין האצבעות... כמובן שיש עוד הרבה מה לומר אבל... אור שפע ואהבה עינת

yellow!

New member
תודה עינת! ורק עוד הסבר קטן...

``הכסף זורם לך מבין האצבעות``- למה הכוונה בדיוק? אאההההה... ועוד משהו --מה עם האהבה?איך אני מסתדרת איתה?

עינת

New member
:cool: היי ילו

למה הכוונה? בזבזנית...אפילו בלי להרגיש... לגבי אהבה מקדי את שאלתך בבקשה. אור שפע ואהבה עינת

yellow!

New member
ממממ... B-)

אוף.אהבה.איזו שאלה קשה... אפשר אולי לדעת מתי יהיו לי קשרים משמעותיים,או...עם אילו טיפוסים אני אסתדר הכי טוב? ובכלל איך אני עם רגשות... מקווה שקצת הצלחתי למקד ;-)

למעלה