לאן שאני לא הולכת אני נתקלת בששים!!

yellow!

New member
לאן שאני לא הולכת אני נתקלת בששים!!

שם פרטי-6 שם פרטי+משפחה-6 6 6 תאריך לידה-6 6 6 דדדייייייי! המספר הזה רודף אותי!!!!! טוב...עכשיו ברצינות.... 6 6 6 סיבות,גורמים,תוצאות,השלכות ומשמעויות נוספות בבקשה [תתרכזו בחלק של המשמעויות]... 6 6 תודה תודה

המספר 6 מדהים :cool:

היי!!! אני לא אכנס למקצועיות ולתשובה של עינת. בכל אופן אני רוצה להביע את עמדתי ביחס למס` 6. אני חושבת שהמספר הזה הוא פשוט מדהים. עד כמה שאני יודעת שבחלק החיובי שבו הוא מתאר המון תרומה לזולת. המון אכפתיות המון הרמוניה ןמאד כיף לעמוד ליד אנשים המחוברים אל המס` 6 בחלק החיובי שבו. בכל אופו לדעתי הוא גם מס` הגנה. סמל המגן דוד שלנו מורכב משש צלעות. סמל המגן דוד שלנו הוא סמל הגנה מאד חזק. המס 6 הוא גם האות ו` . ו` בשבילי אלו הם הידיים. ו` בשבילי הוא הצינור המרכזי בגוף האדם. בשהצינור הזה נקי האדם יודע לחיות בהרמוניה עם עצמו ואם הסביבה. אני חושבת שאת התברכת בכמויות ה-6 שלך. אשרייך. הזהרה: המנעי ממשחקי שליטה וממאבקי כח בחלק השלילי. אין צורך לנסות לשלוט על העולם הוא ממשיך לפעול גם בלי שננסה לשלוט בו. אם יש לך לפחות 3 פעמים 6 הרי אשרייך עוד יותר כי אז יוצא לך 18 = חי אז הרבה אור ואהבה. ומקווה שמצא חן לך דרך הפרוש שלי. אני מחכה בקוצר רוח לפרוש הנומרולוגי של עינת. הרבה אור לכולם. מיכל

למעלה