לאני כותב שטען שהעבודה לא הציגה דבר

לאני כותב שטען שהעבודה לא הציגה דבר

מפת הדרכים המוסרית של מפלגת העבודה ואני עדיין מחכה למצע של קדימה, בעיקר למצע החברתי-כלכלי שלכם.

ElvisAlive

New member
תגיד

למה אתה בא להטריד את האנשים בפורום של קדימה? אתה תומך עבודה לך לפורום שלך. הרי ברור שאם קדימה לא הייתה מוביל בסקרים לא היית בא לפה לתקוף בכלל...

שינוי זו מפלגה מובילה בסקרים?

הליכוד זו מפלגה מובילה בסקרים? כך שמאיפה הוצאת את השטויות שאתה כותב? בדיוק כפי שאתם מקדימה יכולים לבוא לפורום שלנו ולכתוב בו, כך זכותי וזכותו של כל אחד אחר יכול לבוא ולכתוב בפורום שלכם. כך שתפנים את העובדה הזאת.

מצ"ב קישור לדמגוגית שקל תשעים שלך

במשך שבועות, כל מה ששומעים ממך זה - "לקדימה אין מצע.." וכשבאו לשאול למצע מפלגת העבודה, אתה ענית כך - (מצ"ב קישור)

לנו לפחות יש את זה, מה יש לכם?

ואמרתי לך כבר לגבי המצע, לאחר הפריימריז שלנו גם הוא יוצג לציבור.

בתחום המדיני יש להם הרבה יותר ממה

שיש לכם. וגם לך כבר נאמר כי הפרקים האחרים במצע קדימה יפורסמו בהמשך.

"ארח חיים", אני חייב לשאול משהו -

אתה תומך "תפנית", לא? כי אם כן - סחטיין על הנוכחות מול הפריימריז של הליכוד :) יש לכם מנהיג שהוא בן אדם מאוד נחמד, וזאת על סמך הכרות אישית - ולדעתי, בשנים הקרובות, יוביל מגמות רציונליות וחיוביות במדינה. זו אחת מהמפלגות המעטות ש"נולדו" עכשיו אשר מבטאות הגיון ודרך ארץ.

כן, אני תומך בתפנית

ותודה על דבריך (אם כי אני "רק" תומך ולא יותר מזה). ואכן גם לי יש דיעה חיובית מאוד על עוזי דיין ועל התהליכים שהוא מנסה ליזום. אחד היתרונות הגדולים של תפנית הוא שהיא פעילה מאוד גם כתנועה חוץ-פרלמנטרית ואפילו אם לא תצליח להיכנס לכנסת, עדיין השפעתה לא מתבטלת.

עוזי דיין אכן אדם נחמד

אבל זה לא מספיק בכדי שמפלגתו הוירטואלית תעבור את אחוז החסימה.

תקרא את הודעתי שמעל הודעתך

ותראה שלגבי תפנית ועוזי דיין מעבר אחוז החסימה והכנסה לכנסת פחות קריטיים מאשר לכל מפלגה אחרת. תפנית קמה כתנועה חוץ-פרלמנטרית. ככזו היא למשל יזמה את כנס שדרות (היא ולא פרץ שלך!). היא שותפה בפעילות חוץ פרלמנטריות רבות המפורטות באתרה. היא הייתה פעילה בהרגעת הרוחות במהלך ההתנתקות. יש לה תכניות ועמדות ברורות בתחומים שונים ורבים. עבור תפנית, הכנסת היא אמצעי (אחד מני רבים) ולא מטרה. תעבור את אחוז החסימה - טוב. לא תעבור - גם טוב.

כתנועה חוץ-פרלמנטרית זה בסדר

אין לי שום בעיה איתה, נהפוכו, טוב מאוד שתהיה כזו תנועה. אבל כמפלגה אין לה סיכוי, ואפילו אתה ארח מודע לעובדה הזאת.

עובדות ייקבעו רק לאחר ה 28 במרץ

אני לא מנבא כעת מה יקרה בעוד חודשיים וחצי. תפנית מתמודדת בבחירות לכנסת, ומכיוון שאני תומך בה ובמרבית עקרונותיה (ובעיקר בעמדתה הנחרצת בנושא השחיתות ואכיפת החוק, בשונה מכל המפלגות האחרות), אני אבחר בה ללא כל קשר לתוצאות הצפויות. כבר כתבתי לך בעבר, אם לא אבחר בה זה וודאי לא יעזור לה לעבור את אחוז החסימה. אם לא מנסים - לא יודעים ולא מצליחים. לא תעבור - לא תעבור. זו לא סיבה לא להתמודד. רק לוזרים מתמודדים רק כשנצחונם מובטח.

זה בדיוק מה שאני טוען, ואתה מסרב

לקבל, עובדות ייקבעו רק לאחר ה 28 במרץ, אבל מעניין שכאשר נדובר בתפנית, אתה פתאום מדקלם את דבריי.

לא לא. אתה כתבת "העובדה הזאת"

ללא קשר לתאריך, כאילו זו עובדה כבר היום. תבדיל בין עובדה לבין תמונה מצטיירת או הערכה. אתה טוען לעובדות על דברים שעוד לא התרחשו.

מעניין שאני תמיד צודק ידידי...

כך היה עם נצחונו של עמיר פרץ, שכולם לגלגו עלי שחזיתי את זה, כך היה עם ריסוקו של הליכוד, וכך זה עכשיו עם התרסקותה של שינוי. ואגב להזכירך ארח, רק לפני חודש עדיין התווכחת איתי לגבי הסקר של מעריב, כאשר אמרתי לך שאני צופה התרסקות לשינוי, כך שלפחות תודה שצדקתי לגבי זה.

צדקת לגבי זה

צדקת גם לגבי אי הפרישה של לפיד. אני בטוח שאתה גם תצדק לגבי ה 65 מנדטים למפלגת העבודה. את זה אני בהחלט אזכיר לך (ולא רק אני) ב 28 במרץ.

אי הפרישה של לפיד נכתבה בציניות

ואגב אם עוד לא שמעת, לא בטוח שהוא בכלל פורש. ולגבי ה65 מנדטים, הרי כתבתי במפורש שזה יקרה אך ורק אם היו''ר החדש של מפלגת העבודה המחודשת עמיר פרץ ישתמש בקלף האחרון, מה שהוא עדיין לא עשה וכולי תקווה שהוא יעשה.

למעלה