lance-knight
New member
לאנני ולאגנס ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif
בדידות , עתיד מאורפל חוסר תקווה פעם ישבתי עם חבר שלי במשמרת בלילה (אני עובד באבטחה) אשתו התקשרה אליו שמעתי איך שהוא דיבר אליה בא לי לבכות הרי אף פעם לא קרה בחיי שמישהי ככה תתקשר אלי לברר מה שלומי רק בגלל שאני עצמי מענין אותה ולא בגלל שהיא צריכה ממני משהו.
נכון שזה מצחיק ולא גברי? אבל זה מאוד מכביד על בדידותי. גם ככה אני מרגיש בודד, גם בין החברים (שאין לי הרבה, אולי 3-4, וגם אלה לא ממש) ולפעמים גם בבית. אבל תחושה של חוסר יחס מצד נשים פשוט הורגת אותי. זה הופך אותי להיות בעל מום. אף פעם לא הרגשתי יתר בטחון. ועם זה בכלל לא נשארה לי טיפה של בטחון עצמי. טוב, יכול להיות שבעיה היא מצחיקה וזה גם לא מכובד ולא הגיוני ולא רציני להתבכיין על כך בפני נשים. וגם על זה אני שונא את עצמי. אבל אני לא יכול כבר להתאפק. האם אני כל כך שונה מאחרים? מה יש בהם שאין בי? הרי גם כאשר אני מדבר עם בנות הן מנסות לגמור את השיחה כמה שיותר מהר, ברגע שמדברות בכייף עם החברים שלי. ולא ממהרות לשום מקום, ופתאום הן לא עסוקות. ואולי מרגישים בי את העדישות? אני יודע שגם זאת בעיה שלי-זה אפילו נשמע בטון, בקול שלי. אני ממש עדיש לא מסוגל להתלהב וגם להשיג את מבוקשי אני בד"כ לא יכול בגלל חוסר איכפתיות מצידי. ואולי בגלל זה אני גם כ"כ לא מוצלח עם הבנות איתן הייתי רוצה ליצור קשר?
טוב מסיים. סליחה על הבילבול סליחה על הנושא מקווה שלא נפלתי יותר מדי בעיניכן.