לאנס ארמסטרונג יגיע לורונה...

לאנס ארמסטרונג יגיע לורונה...

על פי הסגל שמפורסם היום ב-cyclingnews כנראה שאלוף העולם משנת 93, החליט להגיע לורונה והוא יתחרה במרוץ כביש. בנג"ש יתחרו המילטון וג'וליק, אלא אם כן אחד מהם יוותר לארמסטרונג ויתן לו את ההזדמנות לזכות בחולצת הקשת. דני זה הזמן להתחיל ללחוץ על רוממה, אולי ארמסטרונג יהיה סיבה מספיק טובה כדי לשדר את אליפות העולם. אחרי שנה שבה הייתה התקדמות עצומה, וראינו שידורי אופניים בערוץ ישראלי. זו יכולה להיות מסיבת סיום מוצלחת לעונת 2004, שידור ישיר של אליפות העולם.

IlanShacham

New member
לאנס ארמסטרונג מתארח אצל ג'יי לנו

ביום ראשון בשעה 22:00 בערוץ 3 בלווין (Yes). אתמול הודיע ג'יי ש "מחר יתארח כאן לאנס ארמסטרונג". מכיוון שבשישבת אין בארץ תוכניות של ג'יי לנו, החישוב שלי מראה שיראו את זה ביום ראשון - אל תחמיצו!

miko1810

New member
האם יש לו סיכוי שם?

הרי הוא עבר כבר את השיא שלו השנה. או שאולי הוא החליט להתכוונן גם כאן? מי יודע?

שאלה טובה,

אני לא יודע אם הוא הצליח להתאמן בין כל המסיבות והחגיגות של הניצחון בטור. אבל יש לי הרגשה שהוא לא היה מחליט להגיע (בהנחה שזה לא ברווז עיתונאי והוא באמת יגיע), אם הוא היה חושב שאין לו סיכוי. נצטרך לחכות לאוקטובר כדי לדעת איזה ארמסטרונג יגיע, בכל מקרה קצת אחרי ראש השנה (אני לא זוכר תאריך מדויק) הוא מתחרה בסאן פרנסיסקו כהכנה אחרונה לורונה.

TomerE1

New member
וישראלים\ או ישראליות (נראה לי יותר

ריאלי) יהיו שם?

אני חושב שדור דבירי מתחרה...

במרוץ כביש עד גיל 23. עדיין לא יצא פרסום רשמי של סגל הנבחרת לורונה (אלא אם כן אני פיספסתי אותו, באתר של האיגוד אין את הסגל), ולכן קשה להעריך האם יהיו עוד רוכבים בורונה (נשים ונוער). שנה שעברה אם אני לא טועה היו 5 רוכבים ישראלים בהמילטון (לאה גולדשטיין, ניקול פרידמן, שני בלוך, אנטון מיכאלוב וירדן גזית).

וקצת רכילות לקראת הפרו-טור...

מישהו יודע למה פאולו סאבולדלי לא משתתף בסופו של דבר בוואלטה? הנה התשובה, פאולו סאבולדלי חתם בדיסקאברי לעונה הבאה (ליפהיימר חתם בסוף בגרולשטיינר). וזה העונש למי שעורק ועוזב למתחרים. חידה קלה וקצרה, מי עשה את אותו מהלך רק לכיוון ההפוך? ומה היה העונש שלו?

קוין ליוינגסטון

שהיה חבר של ארמסטרונג ועבר מ-USPS לטלקום הגרמנית. העונש? לא ידוע לי על עונש?

הוא קיבל את שטיפת חייו...

מארמסטרונג. אחד הקטעים היותר מגעילים שארמסטרונג עשה, הוא טען שלויניגסטון אף פעם לא היה חבר שלו ולא תמך בו בזמן המחלה. למרות שהוא מספר בספר הראשון עד כמה לוינגסטון היה חבר קרוב שתמך בו. יותר מאוחר ארמסטרונג התנצל על זה.

למעלה